Kalasdags - Ankis presentblogg

Ankis presentblogg

Här tipsar jag om fina och braiga presenter för olika tillfällen, åldrar, tycken och smak!

Passande bok i insektstider

En perfekt faktabilderbok till barn i åldrarna 3-6 år. I Dumma mygga! talar myggorna och getingarna själva om varför de sticks. Även ormarna får komma till tals om varför dem bits. Det finns ju en anledning till varför de gör det menar dem på. Jag tror banne mig jag ska beställa en till min dotter på 4 år. Nu är hon riktigt insatt i vad getingar, myggor och flugor är men inte alltid vad dem gör och framförallt inte varför.

Författaren bakom boken, Helen Rundgren, är utbildad biolog och zoolog och har även gett ut andra böcker i ämnet djur och natur. Anna Lindqvist har gjort de serietecknarliknande bilderna i boken.

Dumma mygga! hittar du på www.bokus.se för 98 kr och www.adlibris.se säljer den för 99 kr.

 

 

 

 

Böcker Kalas kille tjej Under hundralappen
Postat 2010-07-29 15:57 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Kalorifria tårtor!

         

Sommartid finns det alltid en anledning till att bjuda familj och vänner på en fika. En härligt gräddig tårta hör sommaren till och har en given plats på sommarens kaffebjudningar. Med dessa underbara låtsatstårtor i velour från Bombadill kan man leka och fika helt kalorifritt. Personligen tycker jag tårtorna är så bedårande att man vill äta upp dem på riktigt. 

De kostar från 159 kr och uppåt och du hittar dem på http://www.inreda.com/products_find.asp?page=2&cID=3& eller på http://www.bluebox.se/search.asp?method=search och på andra presentsajter. Priserna varierar så det kan vara värt att kika runt på olika webbplatser. På www.bombadill.se hittar du hela deras sockersöta sortiment.

födelsedag Kalas kille tjej
Postat 2010-07-28 17:03 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Minipennor på resan

Jag fortsätter på mitt semestertema. Presenter som passar att ge bort så här när många ska åka bil, tåg och flyga längre sträckor. Dessa minipennor är lätta att ta med och kladdar inte ner lika mycket som vanliga tushpennor. Perfekt att ha med på resan med andra ord och säkert en uppskattad present av alla barn som gillar att rita, vilka de flesta barn gör.

Dessa minipennor hittade jag på http://www.russinet.se/www/default.asp?huvud=3&s=3 och kostar endast 30 kr för 12 pennor. Finns två varianter på fodral, dels den på bilden och sedan ett vitprickigt mot röd bakgrund.

kille tjej Under femtiolappen
Postat 2010-07-09 22:31 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Skön resa för barnen

  

Barn kan ju i de flesta fall somna i alla möjliga märkliga sovställningar när de åker bil, tåg eller flyg. Men vi kan ju iallafall underlätta lite för dem att hålla det lilla huvudet på plats. Små sköna nackkuddar med härliga motiv är perfekta kalas- och sommarpresenter så här i semestertider.

Nackkudden med Pippi-motivet hittade jag på http://www.frapp.se/1/sv/accessoarer-Micki-Leksaker/pippi-nackkudde.php?group=prod_prod_grp-s1/67 och den kostar 119 kronor.

Den andra nackkudden med motiv från Disney Pixar-filmen Cars finns på http://www.pappaprylar.se/nackkudde-cars och kostar 89 kronor.

Trevlig resa!

Kalas kille tjej Under hundralappen
Postat 2010-07-01 17:02 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'