Kalasdags - Ankis presentblogg

Ankis presentblogg

Här tipsar jag om fina och braiga presenter för olika tillfällen, åldrar, tycken och smak!

Vem är jag?

Förutom att jag är barnsligt förtjust i prylar är jag nog en ganska vanlig 37-årig tjej som är mamma till tre underbara kids, Saga 4 år samt tvillingarna Ebbe och Signe, 1,5 år. Jag är inte bara mamma utan också gift med min fantastiska man Pontus.

Mitt intresse för prylar har väl egentligen alltid funntis men blommade först ut på riktigt när jag var föräldraledig med min äldsta dotter. Då spenderade jag mycket tid genom att springa ut och in i affärer. In i nya spännande och annorlunda affärer jag aldrig besökt tidigare. Dessutom tillbringade jag mycket tid på nätet. Om jag hade köpt några enstaka böcker på nätet innan tiden som föräldraledig börjar jag nu e-handla på allvar.

Jag är intresserad av alla möjliga sorter och kategorier av prylar. Det kan var snygga och coola inredningsprylar, smarta saker som underlättar och förenklar vardagen samt barnprylar förstås. Och det är just barnprylar jag kommer att skriva mest om här på min pryl- och presentblogg. Det kan kanske dyka upp ett och annat must-have som kanske inte kategoriseras som barnprylar. Men jag tänker att det kan ju vara lite kul det också. Men tanken är att bloggen ska tipsa om kalas- och doppresenter, roliga prylar att ha till kalaset men även barnprylar i allmänhet. Tanken är att dessa sedan kommer kategoriseras så det blir lättare för er läsare att hitta just det ni söker. 

 

 Stora tokiga familjen Nylander

Postat 2010-01-12 11:59 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'