Kalasdags - I Millas värld

I Millas värld

Pyssel och barnböcker är vardagsmat, resor och utflykter en självklarhet, recepttest ett tidsfördriv och festplanering ett intresse - välkommen att följa med roliga aktiviteter som ingår i vår finlandssvenska familj!

Söta cupcakes på rad

Med en svaghet för vackra receptböcker, har det hunnit bli en hel del i samlingen. Igår utökades samlingen med ytterligare en bok: 200 söta muffins & cupcakes, skriven av Joanna Farrow.

 

Utan att ännu testat något av recepten, kan jag snabbt konstatera att denhär boken garanterat kommer att bli använd för både högtider och fester. Rent bildmässigt tilltalas jag av bl.a. Påskfågelbon, adventsstjärnor, piratmuffins och sömniga valpar. Bland alla de inspirerande recepten, varav det ena bakverket låter godare än det andra, finns det både söta och salta varianter, cupcakes som frukost och mellanmål och sockersöta kalasfina muffins till festen.

Boken är tilltalande i hela sitt format, varje uppslag består av ett huvudrecept som hänger ihop med bilden bredvid, plus en variant av muffinsen/cupcakesen som finns med som en ytterligare bonus. Också barnen tilltalades av recepten och jag har på känn att vi inför det stundande kalaset kommer att duka upp cupcakes på festbordet.

Böcker recept
Postat 2012-11-13 16:57 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!











Bloggare och recensent sökes




Besök bloggen 'Busenkelt'