Kalasdags - Hej där! - Hej där BarnochMat.se!

Hej där!

Här intervjuar vi olika kalasfixare och andra aktörer vi vill veta mer om.

Hej där BarnochMat.se!

Anna Lindén och Mathilda Strand

Anna Lindén och Mathilda Strand, grundare och skribenter på BarnochMat.se

Hej! Berätta lite mer om er matnyttiga sajt!

Barnochmat.se är en webbsida som innehåller allt om mat för barn och mat för gravida. Här kan du hitta information och tips om vad man bör tänka på när det gäller maten till små barn eller när man är gravid. Vi har också inspirerande recept för hela familjen. Om du undrar någonting om maten till ditt barn eller om du är gravid, då är barnochmat.se sidan för dig!

Vilka är ni som står bakom sidan och det man kan läsa där?

Vi som står bakom sidan heter Mathilda Strand och Anna Lindén. Vi är legitimerade dietister, och det är en garanti för besökaren att all fakta på sidan går att lita på.

Vad tycker ni är idealt att bjuda på när det är barnkalas?

All sorts enkel plockmat funkar jättebra på barnkalas. Se till exempel våra lätta recept på cajunkryddade kycklingben och grönsaksstavar med avokadocreme.

Frukt och bär skurna i olika roliga former som barnen kan plocka med själva är också populärt. Både gott och nyttigt på en gång!

Vad är det bästa kalasreceptet?

Fruktspett som efterrätt eller snacks är både väldigt gott och samtidigt enkelt för alla föräldrar att göra. Trä bara bitar av olika frukter och/eller bär på ett vanligt grillspett. Man kan använda vilka frukter man vill, även de vanligaste frukterna som äpple och banan blir roligare på ett spett! Nu under sommaren passar det så klart bra med jordgubbar, och vindruvor är alltid en hit.

BONUS! Recept på isglass med jordgubb och mango!

Inlagt 2010-08-18 22:06 | Läst 24609 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!











Bloggare och recensent sökes




Besök bloggen 'Busenkelt'