Kalasdags - Magi


Kalastema: Magi

Hyr in en trollkarl eller magiker och skapa ett oförglömligt barnkalas. Längre ner på sidan får du länkar och kontaktuppgifter till alla trollkarlar och magiker som vi har registrerat.

På lite äldre barns kalas kan också ha en egen trollerishow hemma, där födelsedagsbarnet, deltagarna och de vuxna bidrar med nån trollkonst. Det finns många böcker och även instruktionsvideor (tex på youtube) att lära sig egna enkla trolleritricks. Skriv på inbjudan att ni vill att alla som kommer har förberett ett trick. När stunden väl är inne kanske något barn inte vill eller vågar, var då beredd att hoppa in och göra ett eget trick!

Det här kalaset gör sig bäst om det är mörkt ute så att du kan få det ganska mörkt inomhus. Lägg ut en svart duk på bordet och strö ut silverstjärnor. Rikta en spotlight mot bordet och stjärnorna kommer glittra magiskt. 

Tips på saker att servera är bål med isbitar med infrusta läbbiga saker (spindlar, flugor etc) och vill man göra en riktigt stark trolldryck gör man den rykande alkemistdrycken (se nedan).

Extratips!

På goodies.nu hittar du en hel hög med olika tricks!

Lekar och aktiviteter

Apelsinfyrverkeri
Dämpa belysningen och låt naturens egen magi spraka

Skedarnas sång
Trodde du att skedar var helt tysta? Fel!

Rykande Alkemistdryck
Effektfullt är bara förnamnet!

Guldbingo
En magisk variant på Lotto. Kräver en del förberedelser, men går att använda flera gånger även efter festen.

Gör egen trollstav
Förtrollande aktivitet på magikalaset.(Logga in för att skriva en kommentar)


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'