Kalasdags - Testpatrullen - Testat: Audiospot Studios i Malmö

Testpatrullen

Barn testar barnaktiviteter och kalasarrangemang

Testat: Audiospot Studios i Malmö

Kalasdags testpatrull fick in ett superkul uppdrag som vi tyvärr inte själva kunde anta. Men vi ville samtidigt inte låta kalasdags.se läsare missa detta så vi beslöt oss att efterlysa testare i Malmöområdet och fick napp i Marita Hedström som mer än gärna kunde tänka sig att ställa upp med en testpatrull. :)

Här kommer Maritas rapport

Rapport från Audiospot Studio Malmö 2012-04-06

Vi beslöt oss för att besöka Audiospot Studio i Malmö på Långfredagen för att fira min yngsta dotter som fyllde 12 år.

Hon älskar sång och musik. Detta var ett perfekt koncept för hennes partyplaner. Totalt blev de tio stycken som besökte studion, fem tjejer och fem killar, alla i åldern 11-12 år.

Före besöket fick vi titta på Audiospots hemsida för att välja ut vilka två låtar som skulle spelas in, det fanns en lång lista, många som de flesta känner till. Tre till fem låtar rekommenderades att vi valde inför besöket. En del låtar är svåra att få till om man är många eller helt enkelt bara svåra att sjunga, då kan det vara bra att ha några i reserv. Låtvalen blev  "Popular" och "Genom eld och vatten".

Väl på plats blev vi glatt välkomnade av Jimmy och Tommy. Två spexiga och mycket trevliga killar med många år i branschen.

Linnéa och Jimmy försvann för en snabb överläggning om låtval och vi andra bekantade oss med lokalen som var fräsch och fin för alla partysugna.

Innan inspelningen blev alla barnen fotograferade framför en sk green screen, alla lite spända och förväntansfulla. Med Jimmys roliga tillrop blev det en glad och fin bild till cd-skivan.

När fotograferingen var klar underrättades de andra deltagarna om vilka låtar som skulle spelas in och de fick därefter öva på låtarna ett par gånger. En skärm med text (ā la karaoke) fanns i lokalen och det var lätt för dem att sätta texterna efter lite hjälp från Jimmy.

När alla övat fick de gå in i studion, fem i taget, tjejerna för sig och killarna för sig. Hörlurar och mikrofoner delades ut till var och en. Sen var det dags för inspelning. Det syntes på barnen att de tyckte det var kul och lite häftigt, en RIKTIG studio ... Vi andra stod på utsidan och kikade på medan man hörde låten och sången i högtalarna. Samma sak upprepades med låt nummer två. Slutligen blev det en Happy Birthday-låt (a capella) till Linnéas förtjusning.

Efter inspelningen blev det servering av saft och korv, därefter fick de varsin glass och det fanns så klart laktosfri glass för de som önskade. Medan låtarna mixades ihop passade barnen på att dansa lite, det gick bra att ta med egen skiva men det glömde vi bort i påskstressen. Paketutdelning hann vi också med innan det var dags för hemfärd. De fick också höra en liten snutt av sin egen sångprestation, en i taget, UTAN musik.

När allt var färdigmixat var det dags för alla att få med sig varsin fin cd-skiva med bild på medverkande. Alla som ville fick lämna sin e-postadress. Några dagar efter partyt skickades foto ut som tagits under timmarna på Audiospot Studio. Uppskattades!

Så här såg CD'n ut - superkul minne från Audiospot Studio!

Partyt varade i två timmar och det var väl spenderade timmar. Jag tror att alla var lika nöjda och jag skulle definitivt kunna hitta en anledning att komma dit igen. Audiospot anordnar förutom kalas även möhippor, företagsfester med mera, både med och utan mat/snacks och dricka.

Jag kan VERKLIGEN rekommendera Audiospot Studio till alla som vill göra något annorlunda på kalaset. Trevlig personal, kul koncept, proffsigt utförande och verkligen det där lilla extra!

Skrivet av Marita Hedström tillsammans med nyblivna tolvåringen Linnéa

TAGGAR: audiospot studio 
Kategorier:
Musik- och fotostudio Elva år och uppåt Nio till elva år Sju till nio år 
Inlagt 2012-04-19 21:31 | Läst 34280 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!











Bloggare och recensent sökes




Besök bloggen 'Busenkelt'