Kalasdags - Kalasmat med Barnochmat.se - Kalasmatsbloggen startar!

Kalasmat med Barnochmat.se

Vi ger dig tips på bra kalasmat! Här kan du läsa om bra kalasmat för dig och din familj. Vi ger allergitips och vi delar med oss av våra läckra kalasrecept.

Kalasmatsbloggen startar!

Äntligen startar bloggen Kalasmat med barnochmat.se!

Vi heter Anna och Mathilda och vår passion är kort och gott barn och mat. Vi är båda dietister och har jobbat mycket med barn och barns matvanor. Vi har också startat sidan www.barnochmat.se, där du kan läsa om allt som har med barn och mat att göra. När vi fick chansen att starta en blogg på kalasdags.se tackade vi självklart JA direkt!

 

I vår blogg kommer vi ge mängder med tips och inspiration på bra kalasmat. Vi kommer dela med oss av tips och recept som passar hela familjen och även barn med olika allergier.

 

Vad är "bra mat" för oss? Vi tycker att bra mat framför allt ska smaka gott och se god ut! Det är det allra viktigaste. Sen kan bra mat även gärna vara nyttig, men för den som oftast äter nyttigt, finns det även plats för lite onyttigt. För oss är bra mat förknippat med att äta tillsammans med andra. Maten är också förknippad med många härliga minnen som vi bär med oss genom livet. Doften av farmors äppelpaj eller minnet av att hjälpa till att lägga äppelbitar i äppelpannkakan när man knappt nådde upp till spisen.

 

Välkommen till vår blogg!

hälsar

Anna och Mathilda

 

Inlagt 2010-08-25 19:58 | Läst 11460 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
2010-08-26 00:10   Mia Althoff
Hjärtligt välkomna hit! Det ska bli mycket spännande att läsa er blogg och även er egen sida barnochmat.se.
 
Hyra korvgubbe i Stockholm
Täby, Stockholm


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'