Kalasdags - Kalasdags - Presenttips - Nya böcker om kalas

Kalasdags - Presenttips

Guide till roliga unika presenter och prylar för kalaset

Nya böcker om kalas

Under våren kommer två spännande böcker på temat kalas

Kreativa Karin kalas för barn

Hattkalas, blomparty eller djurfest – varför välja när man kan få allt på en gång? I Kreativa Karins kalas för barn delar den välkända proffspysslaren Kreativa Karin med sig av sina bästa pysselknep, do it yourself-tricks och festliga idéer inför kalaset.

I i enkla steg-för-steg-instruktioner visar Kreativa Karin hur man lätt och finurligt fixar fina hattar, masker, inbjudningskort och annat roligt av det man har hemma: toalettpappersrullar, piprensare, sugrör och mycket mer. Lär dig pyssla en kattmask eller ett grod-diadem, fixa toppengoda big pack-glasstårtor, pärla coola superhjältemasker eller varför inte en krona? Här finns något för alla. Och det bästa av allt: inga pekpinnar, här plockar man det man själv vill.
Mer om Kreativa Karin och hennes pyssel hittar du på Instagram
Boken släpps mars 2016 - köp/förbeställ här

Kalas: steg för steg

Alla barn som gillar kalas och alla vuxna som tröttnat på dyra barnkalas på lekland och badhus borde nog ha den här boken. Fest handlar ju lika mycket om de roliga förberedelserna som själva kalaset!

Kalas: steg för steg är den fjärde boken i gör-det-själv-serien för lågstadiebarn av Clara Lidström och Annakarin Nyberg.
Med lätta beskrivningar på roliga kalasprojekt, kan vägen till att ordna kalaset bli minst lika rolig som festen i sig. Det krävs inte en massa dyra prylar, bara lite uppfinningsrikedom och att vi vuxna släpper loss barnen i pysselverkstan!

Boken släpps april 2016 - köp/förbeställ här

Inlagt 2016-02-22 00:01 | Läst 13501 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'