Kalasdags - Smultronbyn Träleksaker tipsar

Smultronbyn Träleksaker tipsar

Här bloggar Annika och Maria från webbshopens Smultronbyn Träleksaker. Vi ger dig bl a tips på uppskattade födelsedagspresenter och kalasprodukter från vår shop.

Julklappstips i elfte timmen

Imorgon är det sista dagen ni kan beställa leksaker från Smultronbyn (senast mån 20:e dec 08.00) om ni ska vara säkra på att få hem leveransen innan jul. DHL hämtar paketen hos oss vid lunch på måndag och sedan får ni avisering på tisdag eller onsdag för att kunna hämta ut dem från er närmaste DHL Service Point.

 

Här kommer några julklappstips i sista stund!

 

Till det nyfödda barnet/spädbarnet:

En trämobil att hänga i rummet, ovanför skötbordet eller spjälsängen. Hos oss finns många modeller att välja mellan!

En annan rolig sak kan vara en skallra.

En av våra favoriter är ett gipsset där ni kan göra 3D-avgjutning av barnets hand och/eller fot. Fint minne för resten av livet!

Till 1-2-åringen:

De små barnen är ofta roade av att gå och dra en liten dragleksak eller kanske plocka med en sorteringslåda; vi har t ex ett färgglatt sorteringshjul i trä och lite annorlunda variant som Djurens sorteringsbuss!

Till 3-4-åringen:Barn i denna ålder gillar ofta lekmat där de kan härma de vuxna. Leksaksmat är något vi har gott om på Smultronbyn!

I rolleken kanske de vill leka doktor eller pirat? Då har vi en doktorsväska samt en piratkoffert med alla attiraljer de behöver till sin lek!

Från 5 år och uppåt:

För de större barnen från 5 år och uppåt har vi t ex flera roliga spel, ett Fransk stickdocka för de som gillar att pyssla samt en Verktygslåda med massor av verktyg i juniorstorlek för de barnen som gillar att snickra.

GOD JUL ÖNSKAR VI PÅ SMULTRONBYN!
/Annika & Maria

julklappar julklappstips Smultronbyn träleksaker
Postat 2010-12-18 19:27 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!











Bloggare och recensent sökes




Besök bloggen 'Busenkelt'