Kalasdags - Hej där! - Hej där, Skojiga Events!

Hej där!

Här intervjuar vi olika kalasfixare och andra aktörer vi vill veta mer om.

Hej där, Skojiga Events!


Helena Lewin, clown och grundare av Skojiga Events

Berätta lite mer om Skojiga Events och vilka som ligger bakom?

Skojiga Events är skapad mig, Helena Lewin som har varit clown i många år, kanske ända sedan jag föddes! Än så länge är det bara jag som håller i allting. Jag har jobbat som som clown i Dublin och London i olika sammanhang, på kalas och event samt även som Clown Doktor på barnsjukhus. Jag är utbildad skådespelare och hade mycket clownlektioner på teaterskolan som jag sedan vidareutbilde mig genom diverse kurser. När jag flyttade hem till Sverige för ca ett år sedan tänkte jag att det skulle vara skoj att fortsätta jobba med kalas och hade ingen aning om att det faktiskt fanns en marknad och till min glädje fanns det en sådan. Så efter lite funderingar startade jag Skojiga Events som jag planerar att utvidga med fler medarbetare och annat smått och gott.

Vad erbjuder ni för typ av kalas och vart håller kalasen hus?

Skojiga Events erbjuder temalagda kalas där en rolig figur- Clown, Prinsessa, Pirat eller Disco Diva kommer till kalaset och underhåller. Det är interaktivt med lekar, trolleri, bubbeldisko och ballongfigurer. Självklart så är det olika mellan de olika figurerna och hur kalasen är utformade men det är i stort sätt vad det brukar innehålla. Skojiga Events brukar också ta del i event så som gårdsfester, stadsfester eller festivaler som ansiktsmålnings- och ballongfigurskonstnär som en extra touch på eventet.

Vad har du själv för bra kalastips?

Hmmm, ballonger är ett trevligt inslag och clown förstås! :)

TAGGAR: intervju 
Kategorier:
Clowner 
Inlagt 2010-09-26 23:08 | Läst 21406 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
2017-02-06 20:43   Yasmine
Hej! Jag ska ett års kalas till min son och jag undrar hur mycket det kostar att hyra en clown till kalaset
 
 Ballongeriet - Ballongkonstnär
128 35 Stockholm


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'