Kalasdags - Hej där! - Hej där, Kalaspinglan!

Hej där!

Här intervjuar vi olika kalasfixare och andra aktörer vi vill veta mer om.

Hej där, Kalaspinglan!

Gunnel Langsér Svensson, grundare Kalaspinglan.se

Berätta lite mer om er kalaspryliga sajt!

Kalaspinglan startade redan 2002 då utbudet av kalastillbehör i Sverige var väldigt litet, något jag upptäckte när jag skulle ordna kalas för mina egna barn. Jag gillade att bygga upp kalasen efter ett tema och då önskade jag att det hade funnits lite mer motiv på tallrikar m m än Nalle Puh och Prinsessa. Mitt mål var således att skapa en webbshop där du kunde hitta en mängd olika produkter inom ett och samma tema, allt skulle matcha och vara enkelt att beställa, samtidigt som du kunde hitta tips på lekar och mat som passade till temat. Målgruppen var i första hand stressade småbarnsföräldrar som hade ont om tid.

Vad kan man hitta hos er?

Här hittar du allt du behöver för att ordna ett barnkalas - papperstallrikar, muggar, dukar, servetter, inbjudningskort, ballonger, tårtdekorationer, leksaker till godispåsen, pinator, maskeraddräkter och mycket mer. Det finns över 80 olika teman att välja på. Du kan m a o fixa allt från ett och samma ställe (förutom maten förstås) och det sparar en massa tid, dessutom är det enkelt och roligt och du kan sitta i lugn och ro hemma vid datorn tillsammans med ditt barn och planera kalaset i detalj. Kalaspinglan bjuder även på en hel del kalastips till olika teman och om du vill så kan du hyra viss underhållning. Låt t ex en clown, trollkarl eller varför inte en prinsessa eller sjörövare komma på besök och succén blir given.

Vilket kalastillbehör är din favorit?

Oj det var svårt jag har så många, men ska jag välja en så får det nog bli Ariel. Tallrikarna i Arielpaketet är så fina med härliga färger och lite metallickänsla som gör att de känns väldigt lyxiga. Dessutom är de gjorda av 85% återvunnet material. Till Arieltemat kan du också hitta en mängd roliga tillbehör som pinator, tårtoblater, väggdekorationer, cocktailpinnar, mobiler, konfetti, ringar, stickers, tatueringar och som pricken över i:et - en Arieldräkt.

 

 

TAGGAR: Kalaspinglan.se 
Inlagt 2010-09-13 18:00 | Läst 13004 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'