Kalasdags - Creativity House

Creativity House


Drottningholmsvägen 31
112 42 Stockholm

Telefon: 08 652 26 28
Epost: info@thecreativityhouse.se
http://www.thecreativityhouse.se/

Hos oss på The Creativity House anordnar vi barnkalas med keramikmålning. Barnen får dekorera var sitt keramikföremål som sedan sätts i brännugn. En kreativ och garanterat minnesvärd upplevelse! Om ni önskar kan vi även ordna med "Skapa i lera"-kalas

SÅ GÅR KALASET TILL
Vi pyntar vårt kalasrum med ballonger, serpentiner och bordsdukar. Barnen får välja keramikföremål. En instruktör förklarar för barnen hur de ska använda färger och verktyg. Sedan är det fri kreativitet som gäller då barnen får måla och dekorera med sin personliga design. Efteråt serveras glassberg och korv med saft om ni önskar det. Kalasrummet har plats för 30 personer. OBS! Barnen bör vara minst 5 år.

PRISER
Vi tar 65:- i entréavgift per person. Sedan tillkommer pris för den keramik man väljer att måla. Som exempel finns minifigurer för 130 kronor och olika koppar för 160. I priset inkluderas 2 timmars (ungefärlig) studiovistelse, färg, användning av verktyg samt klarglasering och bränning i keramikugn.

EXEMPELKALAS 10 BARN :
10 x studioavgift á 65 kr = 650 kr
10 x keramikföremål á 130 (småfigurer) = 1300 kr
10 x korv (á 20 kr) + glassberg (á 35 kr) + saft (á 15 kr) = 700 kr
Summa: 2650 SEK

Våra barnkalastider är: 10-12, 13-15 samt 16-18 alla dagar i veckan!


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Om ni önskar kan vi även ordna med "Skapa i lera"-kalas. Då får barnen släppa lös fantasin och upplev den härliga känslan av att arbeta med mjuk vit keramiklera. Allt de behöver finns i vår studio vid ett bord väl förberett för aktiviteten. SÅ FUNKAR Skapa i lera-kalas: Du kan kavla, ringla, tumma eller skulptera fritt. Till din hjälp finns speciella grundformar för att lätt kunna skapa skål, tallrik, mugg, vas tex. Använd gärna våra slingverktyg, gummi-skivor och andra modelleringsverktyg för att skapa mönster i leran. Eller stansa ut små figurer i leran och fäst dem direkt på era alster med slickers (lerlim).När ni är klara kan du göra tillval (se nedan) i annat fall kommer föremålen skröjbrännas precis som de är när ni lämnar in dem. Personalen fixar detta och ni hämtar när bränningen är klar. Priset för aktiviteten är 290:- /person.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Pirr i Magen
Täby


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'