Kalasdags - Stockholm Stylisterna

Stockholm Stylisterna


Birger Jarlsgatan 61
11356 Stockholm

Telefon: 08673324
Epost: studio@stockholmstylisterna.se
http://www.stockholmstylisterna.se/sv/kalas-event.html

Barnkalas för dem lite äldre barnen -makeup rådgivning & fotografering -med känsla av flärd och glamour

890 kr/barn

Barn är ju barn fram till 18 års ålder -men för en 13-årig tjej var det nog ganska länge sen det var kul med ett Prinsess och Tingelingtema på födelsedagen.
Vi erbjuder ett make up och fotoevent i en personlig studiomiljö.

Vi serverar ett bord med välkomstdrink åt hela sällskapet -bubblande alkoholfri dryck i vinglas för ett festligare och mer moget inslag.

Alla inbjudna gäster blir professionellt sminkade och får makeup rådgivning anpassad efter ålder och förekommande önskemål. Efteråt går man in i fotostudion där alla får sin egen fotografering men med extra fokus på födelsedagsbarnet och sedan även hela sällskapet för gemensamma kompisbilder.

Födelsedagsbarnet får en CD-skiva med alla högupplösta originalbilder och gästerna får varsin CD-skiva med sina egna bilder. Man ska räkna med ca 2-4 timmar beroende på sällskapets storlek och övriga önskemål.Det är inte heller helt ovanligt att även yngre barn gärna vill efterlikna vuxna idoler. Och födelsedagar brukar vara ett av dem speciella tillfällen som många brukar låta drömmar gå i uppfyllelse. Självklart tar vi även emot era önskemål. Vi offererar även till er som vill ha kalaset hemma eller annan lämplig plats.


 ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'