Kalasdags - Siggesta Gård

Siggesta Gård


SIGGESTA GÅRD
13990 Värmdö

Telefon: 08-562 80 100
Epost: info@siggestagard.se
http://www.siggestagard.se/privat/fest-kalas-och-brollop/barnkalas

Roliga kalas för de små
Hos oss får ditt barn ett underbart roligt kalas. Vi har två olika kalaspaketeringar; Glass- och Gottkalaset som passar de allra minsta och Aktivitetskalaset som passar de lite äldre barnen med massor av spring i benen! Välkommen ut på landet, hälsa på våra gårdsdjur och slå en kullerbytta på våra gräsmattor!

Pris 150 kr / barn.

Glass- och Gottkalaset (1-6 år) bokas året runt
Här ingår Sagan om Träsktrollen, ta med boken och läs den medan ni går på Träsktrollens stig (snöröjes ej) där barnen får lära sig om djur och natur av de roliga Träsktrollen. Alla kalasbarn samlas vid kalasbordet inne i Glass- och Gottboden och får glass med topping samt en festis att kalasa på. Under kalaset får de barn som vill låna utklädningskläder från Den goda Fén testa på att vara prinsessa och/eller pirat för en dag! När det är dags att gå får varje barn en godispåse att ta med hem.

Aktivitetskalaset (5-13 år) bokas maj-oktober
Här ingår gårdens tre populära aktiviteter som håller de mest aktiva barnen sysselsatta en hel dag. Fritt inträde till Fotbollsgolfen, Äventyrsgolfen och Skogshinderbanan. Dessutom får alla kalasbarn en bulle, festis och godispåse som ni kan kalasa på vid något av gårdens många picknickbord. Vi rekommenderar gläntan vid Skogshinderbanan!


 ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'