Kalasdags - Northern hemisphere

Northern hemisphere


Lillängsvägen 16
13141 Nacka

Telefon: 08-559 365 10
Epost: jonas@nh.se
http://www.nh.se/aktiviteter/aventyrsbana-hoghojdsbana

Hyra Av Klättervägg och höghöjdsbana samt skräddarsydda paket!

Aktiviteter

northern hemisphere erbjuder aktiviteter, äventyr, skärgårds- och vildmarksupplevelser. De aktiviteter vi erbjudar kan vara allt från en teambuilding aktivitet, ett strapatsrikt äventyr eller en resa till Himalaya. Vi riktar oss främst mot företag men arrangerar även aktiviteter för organisationer, skolor och privatpersoner.

Sedan 1995 har vi jobbat med att arrangera och genomföra aktiviteter och upplevelser på heltid, året runt. Vi har lång erfarenhet och ett brett utbud av olika aktiviteter.

När ni anlitar oss vill vi gärna veta vad ni har för syfte och mål med aktiviteten eller upplevelsen. Utifrån detta skräddarsyr vi sedan en passande aktivitet


Hyr en klättervägg till Er nästa personalfest, kickoff, friluftsdag eller annat publikdragande evenemang. Vi bygger klätterväggar efter kundens önskemål: enkla som avancerade, höga som låga, små som stora.

Då klättergreppen skruvas på för varje tillfälle kan de individuellt anpassas efter Era önskemål. (Stora grepp för barn osv.) Utrustningen vi använder är CE-märkt och godkänd enligt de europeiska normerna för säkerhetens skull. Vid uppdragen medföljer erfarna instruktörer för att säkra och instruera deltagarna.

Våra klätterväggar är helt mobila och kan därför monteras upp var som helst.

Fler klättrare kan samtidigt klättra på väggen / väggarna och utseendemässigt finns det stora variationer på våra väggar. Vill ni “synas” på klätterväggen är det inga problem att måla, ”branda” eller hänga upp någonting på klätterväggen.

Pris: Vi har ett flertal olika väggar med olika utseende och prestanda. Priserna på de olika klätterväggarna varierar. Hör av er så får ni ett exakt pris på en klättervägg som passar era syften och önskemål.


  ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'