Kalasdags - Laserzone

Laserzone


Fredsgatan 12
212 12 Malmö

Telefon: 040266070
Epost: info@laserzone.se
https://laserzone.se/

SVERIGES HÄFTIGASTE LASER TAG ARENA

LASER ZONE – LASER TAG SOM DU ALDRIG UPPLEVT DET FÖRUT

Laser Zone tar ’laser tag gaming’ till en helt ny nivå genom en fängslande utomjordisk upplevelse. I vår laserspelmiljö har utomjordingar landat med ett gigantiskt rymdskepp och förstört jorden som vi känner till den. Du kommer att kämpa mot dina motståndare i en surrealistisk slagfältsmiljö med svart ljus och rykande byggnader. Men var på din vakt, dina fiender kan gömma sig precis var som helst- inklusive i det svävande rymdskeppet. För att vinna behöver du vara både taktisk och modig. Låt adrenalinet stiga medan du krossar dina motståndare.

Sveriges häftigaste laser tag arena i Malmö är utrustad med ett jätterymdskepp på andra våningen, bra ljus, rök och ljudeffekter. Laserspel-arenan är full av bra gömställen, laserpistolerna har en funktion med olika vapenalternativ och västarna innehåller en minimal mängd ljus, vilket gör laserspelet mycket mer spännande än hos andra lasergame-arenor.

Laser tag-arenan är helt luftkonditionerad så du slipper svettas efter matchen, inte ens under heta sommarmånader. Perfekt för kompisgänget eller teambuilding. Två coola party-rum för kalas.


KALAS I LASER ZONE
Ett födelsedagskalas i Laser Zone är en unik upplevelse som du inte hittar någon annanstans. Skriv in Sveriges häftigaste laser tag arena och ha en oförglömlig födelsedagsfest med dina vänner.

Ditt kalas börjar med 2 spännande omgångar med Lasertag (40 min). Därefter träffar du dina vänner i luftkonditionerad kalasrummet och börjar med laserpopcorn och Alien-dryck medan föräldrarna njuter av en gratis kopp kaffe. Du kommer att få en fin present för att komma ihåg den här speciella dagen. Rummet är ditt i en timme (55 min). Tillsammans med dina vänner kommer du också att njuta av en trevlig måltid efter eget val.

Laser Zone har allt för problemfria födelsedagskalas. Glöm alla förberedelser, diskmedel och städning. Vi kommer att se till att du får en oförglömlig upplevelse. Du kan enkelt boka ditt kalas online och anpassa det efter dina önskemål. Du kan till och med lägga till en eller flera aktiviteter, så som The Hook.


  ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'