Kalasdags - Clowneri och Trolleri!

Clowneri och Trolleri!


Önskehemsgatan 44
12454 Bandhagen. Stockholm

Telefon: 070 545 68 69
Epost: jonassodergren@hotmail.com
http://www.jonassodergren.com

Komisk trolleriföreställning för både barn och vuxna. Kan spelas i stora som små lokaler såväl som i vardagsrummet. Om föreställningen:
Med endast en gammal väska dyker trollkarlen Jonas Södergren upp. En kavalkad av trolleri och clowneri uppstår. Tummar och tungor försvinner och kommer tillbaks... Trolleriet är till en början pinsamt dåligt och barnen avslöjar fusket. Är han verkligen en trollkarl? Just då blir det trolleri på riktigt. Flaskor, ägg och låtsas kaniner försvinner spårlöst. Inte ens han själv förstår hur det går till! En originell och komisk trolleriföreställning med en clownig och direkt publikkontakt som engagerar både barn och vuxna.
Längd: Ca 40 min eller enligt överenskommelse.

”Kanonbra!”
”En mycket lyckad föreställning”
”Kom gärna igen!”
/ Susanna Widman, kultursekreterare i Botkyrka.

Trollkarlen, den moderna clownen och teaterläraren Jonas Södergren är professionellt verksam sedan 2003. Skapar egna föreställningar och nummer, jobbat bl.a som variete artist, trollkarl, sjukhusclown för Clownkompaniet vid Akademiska sjukhuset i Uppsala och för Glädjeverkstan på Astrid Lindgrens barnsjukhus i Stockholm. Undervisat, uppträtt och regisserat för Cirkus Cirkör. Håller clownkurser och teaterkurser runtom i landet. Är utbildad vid den internationella clown och teaterskolan Ecole Philippe Gaulier i London.


Trailer youtube: https://www.youtube.com/watch?v=mN2RSiMxXII


Hyra hoppborg Stockholm
Täby


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'