Kalasdags - Hyra popcornmaskin Malmö

Hyra popcornmaskin Malmö


Malmö
Skeppsbron 1 211 20 Malmö

Telefon: 0730380454
Epost: info@bergamunken.se
https://hyra-popcornmaskin.se/malmo-och-skane/

Hyra popcornmaskin i Malmö och Skåne

Hyra popcornmaskin Malmö och Skåne kan vi självfallet hjälpa dig med. Skåne ska självfallet ha tillgång till dom snyggaste och fräckaste popcornmaskinerna i södra Sverige, ja kanske till och med i hela Sverige!

Bjud enkelt och smidigt på popcorn från våra fina popcornmaskiner, som kommer med eller utan vagn och tillbehör, helt skräddarsydd enligt dina behov.

Vi har flera olika popcornmaskiner för uthyrning i Malmö, och hjälper er självklart med alla tillbehör som popcorn, popcornstrutar, popcornbägare, rengöring, leverans, personal, upphämtning och rengöring efter genomfört event.

Popcorn på ditt event eller fest i Malmö
Popcorn är ett riktigt uppskattat snacks, som är enkelt och gott att bjuda på, både till vardags och till fest, i mässmontern eller på kickoffen. Vare sig det är bröllop, 40-års fest eller företagsmingel, mässa eller annat evenemang, så är popcorn alltid ett uppskattat inslag. Det vet vi av erfarenhet!

Malmö är Sveriges tredje största tätort och Nordens sjätte största med omkring 300 000 invånare i tätorten, samt även länet Skånes residensstad. Självklart vill vi erbjuda alla i Malmö goda popcorn. Malmö, som är en kommunöverskridande tätort, är huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län, men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun och en mindre del i Lomma kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. (källa: wikipedia)

Färdigpoppade popcorn
Vi har stora säckar med färdigpoppade popcorn om du inte vill eller kan poppa själv. Dom kommer i säckar om 100 eller 160 liter nypoppade popcorn, med en kartong runt.

Popcornbägare och strutar
Självklart har vi popcornbägare och strutar i alla möjliga olika storlekar. Från minibägare till enorma popcornbägare! Vi kan även ordna med tryck på strutar och bägare. Kontakta oss för mer information eller läs mer på vår hemsida om popcornbägare och popcornstrut med tryck.

Smörpopcorn
Våra popcorn som vi säljer innehåller smörarom, så du får dom där riktigt goda popcornen som du inte kan göra hemma Fördelem med popcornen är att dom inte innehåller mjölk! Oljan är gjord på kokos. Precis så som det ska vara alltså, när man gör riktiga popcorn! Alla älskar våra popcorn, och dom är oemotståndliga och man kan nästan äta ihjäl sig. Kontakta oss för pris och boka popcornmaskin i Malmö

Ring oss på telefonnummer +46730380454 eller mejla till oss på info(a)bergamunken.se.

Vi är självklart registrerade för f-skatt.

Välkommen till din popcornmästare i Malmö, Skåne och södra Sverige med omnejd.

Vi kan även hjälpa er i Göteborg, Stockholm och andra delar av Sverige med popcornmaskiner!


  ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'