Kalasdags - Hyra hoppborg Stockholm

Hyra hoppborg Stockholm


Polygonvägen 47
Hämtas i Täby, Stockholm
18766 Täby

Telefon: 0730380454
Epost: info@bergamunken.se
http://www.bergamunken.com

Bergamunken AB är ett företag som inriktat sig på att hyra ut samt sälja eventutrustning (nöjesutrustning), så som mjukglassmaskin, popcornmaskin, slushmaskin, sockervaddsmaskin, hoppborg och annat spännande till både företag och privatpersoner, främst runt Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö.

Bergamunken jobbar mycket med event, och kan erbjuda helhetslösningar med våra koncept med hoppborgar och kompletta lekland. Varför inte komplettera med mjukglass, popcorn, slush, sockervadd, munkar, brända mandlar och andra godsaker, bara fantasin sätter gränserna!

Vi erbjuder er att hyra hoppborg clown, hoppborg girl power, hoppborg med kossa motiv, hoppborg med spindelmannen motiv, hyra hinderbana, hyra rodeotjur, mekanisk tjur och bullride.

Vi kanske inte är det billigaste alternativet när du vill hyra hoppborg i Stockholm, men vi är otroligt bra på det vi gör, och våra kunder är otroligt nöjda med den service och professionalitet vi ger våra kunder. Vi gör det lilla extra, och Du som kund får det Du betalar för!

Vi erbjuder leverans, montering och upphämtning av hoppborgarna, helhetslösningar, så du som kund kan koncentrera dig på andra viktigare saker. Det här är tunga saker, och dom väger från ca 80 kg.

Våra hoppborgar finns att hämta i Upplands Väsby norr om Stockholm, om du föredrar att hämta själv.

Varmt välkommen till Bergamunken, vi kan det här med hoppborgar!


 ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'