Kalasdags - Fenomenmagasinet

Fenomenmagasinet


Tunnbindaregatan 6
582 46 Linköping

Telefon: 013-145230
Epost: fenomenmagasinet@linkoping.se
http://www.fenomenmagasinet.se/

På Fenomenmagasinet handlar det om att förstå vardagliga fenomen som optik, människokroppen och elektricitet, att få testa själv och att se att det som verkar komplicerat kanske ändå är rätt enkelt.

Vi har två hus, en lada och en rundloge, fulla med experiment.
Kom hit och UPPTÄCK hos oss.

Du kan hyra hela eller delar av Fenomenmagasinet för kalas.

Organisationen av barnkalas diskuteras alltid vid beställningen. Det vanligast förekommande upplägget ser ut som följer:

Barnkalasen inleds med att Fenomenmagasinets personal bjuder barnen på en naturvetenskaplig show. Innehållet kan vara olika från gång till gång beroende på gruppens storlek, ålder och intresse. Föreställningen genomförs på våning 3 (zoologisk avdelning).

Efter föreställningen finns det tid för förtäring. På våning 3 finns det en lokal, där beställaren har möjlighet att servera något att äta. Fenomenmagasinet tillhandahåller kyl, frys, porslin, korvgryta, värmeplatta samt tillgång till vårt normalutrustade pentry.

Resterande delen av kalaset får barnen på egen hand undersöka husets begivenheter.

Personal finns tillgänglig hela tiden för den som vill veta mer om hur stationerna fungerar.

Man hyr Fenomenmagasinet exklusivt för gruppen i tre timmar där själva kalaset pågår i två timmar. Vi debiterar således en halvtimme för iordningställande före och efter kalaset.

Bokning:

Efterfrågan är omfattande och medför att man måste boka i god tid, speciellt om man vill ha sitt kalas förlagt på fredag, lördag eller söndag. Vardagar brukar det vara lättare att få en tid.
Bokning görs lättast via telefon på vardagar mellan kl 08.00 – 17.00 eller via mejl fenomenmagasinet@linkoping.se Vi vill då ha ett beställarnamn med kontaktuppgifter, uppgifter på gruppens storlek och ålder, samt namn på barnet/barnen som fyller år.
Inbjudningskort kan du skriva ut här, eller här.

Vi gör uppehåll med barnkalas under sommaren samt mellan jul och nyår.

Priser:

Kalas i gamla byggnaden kostar 900 kr. Vill ni dessutom ha tillgång till den nya delen kostar det totalt 1200 kr.


 Ballongeriet - Ballongkonstnär
128 35 Stockholm


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'