Kalasdags - Creativebrickzone

Creativebrickzone


Sätraängsvägen 8
182 36 Danderyd

Telefon: 08-446 5346
Epost: kalas@creativebrickzone.se
http://www.creativebrickzone.se/svenska/fodelsedagskalas/

Ett kalas på Creative Zone Brick betyder kul med LEGO i en lugn miljö där alla barn blir sedda.

TEMAN:
Galactic Battle (åldrarna 5-7 eller 8-12) På Galactic Battle födelsedagsfest får deltagarna njuta av spänningen av att vara en del av Rebel Alliance. Barnen arbetar tillsammans för att bygga LEGO Star Wars skepp för att skydda rebellalliansen från det onda imperiet och Darth Vader. Detta kalas finns för två olika åldersgrupper, båda varianterna med en åldersanpassad lärarledd aktivitet.

Ninja (åldrarna 7-11) I klostret i Spinjitzu föddes Ninjago, och det är därifrån de sanna Ninjas av Spinjitzu kommer. Sensei Wu kommer att testa dig. Har du vad som krävs för att bli en ninja? Snurra din väg till segern och bli en Spinjitzu Master.

World Racers (åldrarna 7-10) Bygg din racing bil och res till olika delar av världen. Bilen måste anpassas till de olika förhållanden som råder vid varje plats. Vem kommer att använda sin kreativitet och kunskap bäst för att komma till mållinjen först?

Ett Besök på Slottet (åldrarna 5-7) Besök slottet och upplev en egen tron byggd speciellt för dig, som kung eller drottning! Dina vänner är riddare och prinsessor och alla är redo för en fest på slottet.

Riddare och den gömda skatten (åldrarna 5-7) eldsprutande drakar har invaderat LEGO kungariket och det är upp till dig att stoppa dem! Som riddare och prinsessor, följer du med kungen eller drottningen in i eldsgrottan där du måste besegra drakarna genom att arbeta tillsammans för att bygga ett robust fängelse för dem. Kommer du att lyckas fly från träsket ”Ingen väg tillbaka” och återvända till festvåningen? Det får tiden utvisa.

Ett kalas består av
• Barnen välkomnas av en kalasvärd och få klä ut sig enligt det valda temat
• En timme fribyggande efter det tema som valts i ett enskilt rum
• En särskilt LEGO utbildad kalasvärd under hela tiden
• 30 minuter i festlokal med glass, bulle eller kaka och juice
• Goodie bags med en LEGO överraskning för varje barn och en LEGO Club tidning.

Minst 8 barn och max 12 barn för att garantera säkerhet och också för att födelsedagsbarnet ska få känna sig speciell. Pris per barn är 175 kr.

För ytterligare 100 kr får födelsedagsbarnet en CBZ t-shirt.

Kalasen är på lördagar och söndagar och börjar med start varje timme från kl 10:00-15:00.

En av födelsedagsbarnets föräldrar måste stanna under hela kalaset.

För att boka ett kalas ring 08-446 5346 eller skicka ett mail till kalas@creativebrickzone.se med ditt telefonnummer, önskat kalasdatum, tid och valt tema tillsammans med ditt barns namn och ålder. Vi återkommer inom 2 arbetsdagar för att bekräfta.


  ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'