Kalasdags - Clownen Zilloman & Co

Clownen Zilloman & Co


Hammarby Kaj 50 A
120 63 Stockholm

Telefon: 08 - 570 225 84
Epost: info@zilloman.com
http://www.zilloman.com

Underhållning och Helhetsarrangemang på barnkalas!

Kalasservicen erbjuder barnunderhållning och aktiviteter på privata barnkalas och familjefester. Gemensamt för alla våra barnkalasbesök är att vi sprider glädje, ser till att alla små gäster och de vuxna trivs tillsammans och att barnkalaset blir något man aldrig glömmer. Gästerna går hem med ett fint leende på läpparna!

Till alla barnkalasbesök så får Ni kontakt med vår kalascoach Moa Persson som hjälper till att skräddarsy kalaset enligt just Era önskemål. Moa har varit med och planerat över 1 000 barnkalas och även genomfört många av dom tillsammans med våra certifierade medarbetare.

Vad sägs om ett besök av en Clown, Pirat, Prinsessa eller Superhjälte på barnkalaset?! Vi har många olika temafigurer och erbjuder massor av möjliga aktiviteter för både barn och familj. T.ex. interaktiva trolleriföreställningar, ansiktsmålning, figurballonger, kreativt pyssel, passande lekar och mycket, mycket mer!

Vi ordnar även helhetsarrangemang med catering, dekor, tält eller lokal. Allt efter Dina önskemål.

Vi förverkligar Dina kalasdrömmar!

---

För mer information kontakta oss så får Ni kontakt med vår egen Kalasexpert och Kalascoach Moa som även bloggar här på kalasdags.se


 ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'