Kalasdags - Alvgrim - Äventyr & Rollspel

Alvgrim - Äventyr & Rollspel


Wenngarns Slott
19391 Sigtuna

Telefon: 070-28 66 378
Epost: info@alvgrim.se
http://www.alvgrim.se

ÄVENTYR FÖR BARN 7-12 ÅR!

Greven & Marsipanmysteriet är ett fantasyäventyr för barn 7-12 år!
Alla barn lånar specialsydda dräkter och äventyret äger rum på Wenngarns Slott.

BARNKALAS I ALVGRIMS VÄRLD!
Nu kan ni också boka ett eget äventyr som del av barnkalaset.
Tillsammans med Wenngarns Slott och deras bageri ordnar vi ett helt paket med äventyr, tårta, kakor och saft i slottet. Plus ytterligare överraskning för födelsedagsbarnet. Kontakta oss för mer info: 070-286 63 78 eller info@alvgrim.se

I Alvgrims värld blir barnen figurer i riktiga äventyr!
I Greven & Marsipanmysteriet dyker det upp figurer lite varstans i slottet.
Däribland Alvgrims ärkefiende Kommittén. Hjälp oss att lösa mysteriet innan Kommittén gör det!

Strax utanför Sigtuna finns ett praktfullt barockslott med anor tillbaka till 1100-talet. Där väntar en hemlig värld på att upptäckas av äventyrslystna barn. Barnens egen påhittighet och kreativitet är det enda som kan lösa gåtorna och utmaningarna som väntar i Wenngarns Slott. Ett interaktivt och fantasifullt äventyr som tar er runt hela slottsområdet. Genom att bli karaktärer i Alvgrims värld kan ni vara med och lösa mysteriet med den magiska marsipanen. I specialsydda Alvgrim-dräkter får ni ert uppdrag av Leriin Seianannyr, Alvgrims egen vägvisare och berättare. Dessutom dyker det upp andra figurer under äventyret, där vissa kan hjälpa er och andra stjälpa er.

Läs allt om Alvgrims värld på www.alvgrim.se där man också bokar sin plats i äventyret.

Under tiden som äventyret pågår kan de vuxna utforska slottet på egen hand eller njuta av de goda bakverken från eget bageri.

Alvgrim - Äventyr & Rollspel erbjuder interaktiva äventyr och rollspel för barn mellan 7-12 år. Äventyren är förlagda till Wenngarns Slott med sin stämningsskapande miljö och snart 1000-åriga historia. Vi sätter en ära i att skriva bra grundberättelser som gör det kul och spännande att delta i Alvgrims värld. Alla barn som deltar i äventyren får låna en av Alvgrims specialsydda dräkter för att riktigt kunna bli en figur i en annan värld. Äventyren leds av erfarna pedagoger och skådespelare som sätter ansvar och säkerhet lika högt som äventyr och fantasi.
Nyckelorden för Alvgrim är kreativitet och samarbete, och de begreppen ska genomsyra både äventyrens innehåll och struktur. Istället för att bara vara åskådare och besökare, så blir barnen aktiva deltagare och medskapare av Alvgrims värld. De kliver in i en levande berättelse som stimulerar och aktiverar deras intelligens och kreativitet.


Yepstr AB
Stockholm


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'