Kalasdags - Veronikas kortverkstad - Välkommen till världen

Veronikas kortverkstad

Ett handgjort kort är aldrig fel. Jag visar mina kort och lite annat papperspyssel som jag skapar här hemma i min vrå.

Välkommen till världen

Ett kort till en liten Isak som är alldeles nyfödd.

Här provade jag min embossingfolder till Cuttlebugen för första gången och jag blev väldigt nöjd. Det är det vita bakgrundspappret som jag har torrembossat, så att det blev mönster i pappret. Ett är säkert, och det är att jag kommer att använda den tekniken fler gånger!

Stämpeln är en favorit, just när det gäller bebiskort. Den är så söt och den är så enkel att använda just för att han/hon kan sitta på ett snöre, en papperskant eller på ett band. Och sedan behöver man inte mycket mer för att kortet ska vara komplett.

/Veronika

Inlagt 2010-04-21 10:49 | Läst 14636 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
2010-04-25 15:44   veronika
Stickles längs papperskanten... :-)
Det är genomskinlig glitterlim, "Stardust" eller något sådant.
 
2010-04-22 23:53   Mia Althoff
Åh, vad fint! Hur har du fått till den där silverglittriga kanten på det vita pappret?
 
Ansiktsmålning II STOCKHOLM (FAQ: taplink.cc/babypanda_faceart)
Farsta


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'