Kalasdags - Veronikas kortverkstad - Tindra 2 år

Veronikas kortverkstad

Ett handgjort kort är aldrig fel. Jag visar mina kort och lite annat papperspyssel som jag skapar här hemma i min vrå.

Tindra 2 år

 

 

Ett riktigt rosa kort till en Tindra på födelsedagen. Rosa och grönt är två färger som passar väldigt bra ihop. Det är inte helt fel att jobba med konstrastfärger när man gör kort, det blir lite liv i kortet och man har en avvikande färg att jobba med för att få fram djup och och ett tilltalande kort.

Må så gott i vårsolen!

/VeronikaP

Inlagt 2010-05-05 12:08 | Läst 14419 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
Ansiktsmålning II STOCKHOLM (FAQ: taplink.cc/babypanda_faceart)
Farsta


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'