Kalasdags - Veronikas kortverkstad - Mer glädje åt folket!

Veronikas kortverkstad

Ett handgjort kort är aldrig fel. Jag visar mina kort och lite annat papperspyssel som jag skapar här hemma i min vrå.

Mer glädje åt folket!

Man behöver färg i livet nu när snön lyser med sin frånvaro och det känns mer eller mindre öde utanför husknuten. Jag saknar vintern med gnistrande solskensdagar... Men samtidigt börjar vårkänslorna smyga sig på.

Här är ett kort jag gjorde en kväll i veckan. Jag kände ett behov av starka och glada färger. Och faktiskt kände jag mig glad hela tiden jag gjorde kortet, det flöt på och färger och papper valde sig själva. Och jag blir glad nu när jag tittar på det!

 

Hoppas jag kunde överföra ett litet uns av mitt välbefinnandetill dig här och nu.

Må väl!

/Veronika

Kategorier:
Skapa, konst och hantverk Do it yourself Gratulationskort 
Inlagt 2012-01-21 12:17 | Läst 16375 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
Ansiktsmålning II STOCKHOLM (FAQ: taplink.cc/babypanda_faceart)
Farsta


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'