Kalasdags - Veronikas kortverkstad - Edwin på promenad

Veronikas kortverkstad

Ett handgjort kort är aldrig fel. Jag visar mina kort och lite annat papperspyssel som jag skapar här hemma i min vrå.

Edwin på promenad

Ett kort till en kille som blivit storebror.

Jag är noga med att alla mina stämplade motiv har en anledning att vara på kortet. Denna lille killen från hÄnglar och stÄnglar är ju påväg någonstans. Om jag inta hade låtit honom gå på snöret, så hade han hängt löst i luften och det har jag svårt för. Jag löser det ofta med ett snöre, ett band, en papperskant eller något liknande. inte så svårt, men för mig är det ofta nödvändigt för att jag ska bli nöjd.

Keep on walking!

/Veronika

Inlagt 2010-05-06 21:07 | Läst 12294 ggr. | Permalink(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet arton med siffror i fältet här

2010-05-11 21:44   Kalasdags.se
Du är verkligen duktig veronika!
 
Slushmaskin.se
Stockholm, Göteborg och Malmö


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'