Kalasdags - Barnakademin - Barnkalas i Stockholm - Janne Magic - trollkarlen, tolk och barnpedagog

Barnakademin - Barnkalas i Stockholm

Välkommen till eventbyrå med fokus på barnunderhållning! Vi underhåller barn på företagsevent, som invigningar, produktlanseringar, familjedagar, julfester mm för både stora och små företag. Passar utmärkt när ni vill synas och locka kunder eller göra ert event mer färgglada. Våra kunder är olika företag, kommuner, BRF och idrottsföreningar, förskolor, köpcenter, mässor, butiker, restauranger etc. / Barnakademin http://project188565.tilda.ws/ barnkalas@barnakademin.nu

Janne Magic - trollkarlen, tolk och barnpedagog

Här kan ni läsa intervjun med vår underbar underhållare Janne Magic

1. Berätta lite om dig själv!

Jag är född och uppvuxen i Stockholm och är utbildad översättare och barnskötare. Japanska är det språk jag studerat och jag har även bott i Japan.

2. Vad gör du när du inte underhåller oss?

Mina hobbies är många och omväxlande. Förutom trolleri gillar jag att spela instrument, träna japansk kampkonst och att vara ute i naturen, gärna med en kanot.

3. När kom du på att du ville hålla på med underhållning?

Ganska snart efter att jag fått upp ögonen för trolleri insåg jag att detta var något jag ville ägna mycket tid åt och gjorde mitt yttersta för att kunna leverera en bra show. Jag uppskattar att det är en stor kontrast till mycket annat av det jag gör och att man får träffa många nya och intressanta människor, både stora som små.

4. Vad var ditt första professionella jobb som underhållare?  

Jag minns att jag hade min första föreställning för en scoutkår för pojkar. Av egen erfarenhet vet jag att dessa tidvis kan vara tämligen vilda, men allt gick trots allt fint och slutade med applåder och mersmak för trolleri!

5. Vad är det bästa med att jobba med just barn?

Först och främst är de väldigt raka och ärliga i sin respons, både på gott och ont. Dessutom har de ofta mer fantasi och inlevelse än vuxna och är kanske därför bättre lämpade att uppskatta allt det magiska som trolleri kan erbjuda.

6. Vad ingår i din underhållning?

Mycket komik, klassiskt trolleri och avancerad fingerfärdighet i högt tempo.

7. Vad gör just DIG unik som underhållare?

Min show innehåller avancerat trolleri som ofta bygger på ren fingerfärdighet till skillnad från alla märkliga trolleriapparater som ofta används vid barntrolleri. Dessutom är min show anpassad för att underhålla både stora och små, så även vuxna, som ibland försiktigt brukar smygkika på showen, uppskattar showens innehåll.

 

Boka Janne som Janne Magic på barnkalas i Stockholm.

  

TAGGAR: magi  magic  trolleri  trollkarl 
Kategorier:
Trollkarlar och magiker Fem till sju Nio till elva år Sju till nio år 
Inlagt 2018-01-07 21:43 | Läst 21031 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!











Bloggare och recensent sökes




Besök bloggen 'Busenkelt'