Kalasdags - Vinn ett kalas med Barnakademin (avslutad)

Vinn ett kalas med Barnakademin (avslutad)

Tävla med kalasdags.se och Barnakademin, du kan vinna "Prinsessor och prinsar av blommornas land"-kalas!

Barnakademin har lång erfarenhet av att ordna barnkalas med olika teman. Dessutom erbjuder de professionella artister som man kan hyra in till sitt kalas.

  - "Ett av våra favoritteman är 'Prinsessor och prinsar av Blommornas land'. Där förvandlar vi alla barn till prinsessor och prinsar och sedan letar efter magiska blommor."

  - "Vi erbjuder även till exempel piratkalas och Harry Potterkalas och ett kalastema till mindre barn; 'Den förtrollade skogen'."

Vill du också att Barnakademin kommer och underhåller på ditt barns kalas?

Vinn gratis kalasunderhållning!

Nu har du chansen att vinna gratis kalasunderhållning från Barnakademin!

Priset:

Få hem två proffs från Barnakademin som i 60 minuter håller ett barnkalas med "Prinsessor och prinsar av Blommornas land"-tema inkl musik, underhållning och lekar!

Totalt värde: 2390kr

Allt du behöver göra är att gå in på www.barnakademin.nu och ta reda på vilka andra tjänster, utöver barnkalas, de erbjuder.

Skicka in svaret i formuläret till oss senast den 15/3!

OBS! Vinsten gäller bara för kalas i Storstockholmsområdet (max 1h från T-Centralen). Mat, dryck, godis mm ingår ej - det står du själv för.

Detta formulär kan ej längre fyllas i

Lite mer om kalaset:

Vi jobbar på det sättet att vi har egna attribut med oss till alla lekar. Vi tar även med egen musik för balen, som vi har på slutet.

Vi har lärt oss att kalaset blir roligare om barnen får någon uppgift, någonting att leta efter. På det temat ska alla barn leta efter de magiska blommorna, som försvann efter att en svart häxa var på besök i
Blommornas land. Det är jätteviktigt att hitta dem idag, och det är bara födelsedagsbarnet och hennes/hans gäster som kan hjälpa till.

Vi kör olika tävlingar och lekar medans vi letar efter de magiska blommorna. Vi avslutar kalaset med en bal på slottet. Vi dansar till rolig musik och har det kul.

 

 (Logga in för att skriva en kommentar)
Tävlingar > Vinn ett kalas med Barnakademin (avslutad)


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'