Kalasdags - Vinn "Adrians skafferi - bakboken"

Vinn "Adrians skafferi - bakboken"

När inspirationen tryter är det underbart att bläddra i nya kokböcker med inspirerande recept och härliga bilder. Nu kommer uppföljaren till prisbelönta Adrians skafferi! Du kan vinna ett exemplar av Adrians skafferi: bakboken här genom att skicka in ditt bästa kalasrecept.

Adrians skafferi - Bakboken innehåller klassiska kakor, brownies, cup cakes, dammsugare, gräddbullar, morotskaka, maränger, snickers, prinsesstårta och mycket mer godsaker. Sådant som barn brukar vilja baka när baksuget slår till och som garanterat går hem på kalas! Tack vare steg-för-steg bilderna blir det enkelt och inspirerande även för de barn som inte lärt sig läsa än.  Både helt nya Adrians Skafferi - Bakboken och den prisbelönta Adrians skafferi - Familjens kokbok rekommenderas varmt till dig som har barn nyfikna på matlagning och bakning.

Superfina cakepops!

Vinn Bakboken!

Vill du vinna ett exemplar av helt nya "Adrians skafferi - bakboken" så vill vi att du skickar in ditt bästa tips eller recept på mat, efterätt, godis eller annat ätbart till kalas. Skicka in ditt svar innan 30/9-2015.

Vinn "Adrians skafferi - Bakboken"

Beskriv vad det är för rätt och varför den är "bästa kalasmaten".
Ange ingredienser och hur man tillagar rätten


E-postadressen används för att kontakta dig vid eventuell vinst så var noga att ange den korrekt!

Läs mer och köp boken på adlibris.

Kolla också in Adrians Skafferi - familjens kokbok

I Adrians skafferi lagas det klassisk husmanskost och spännande delikatesser som uppskattas av hela familjen.
50 underbara recept illustreras genom steg-för-steg anvisningar av en liten kock med stor aptit.

I "Adrians skafferi" är recepten baserade på mat och desserter som älskas av både stora och små. Alla vuxna och barn, oavsett förkunskaper, kan tillsammans laga recepten med hjälp av anvisningarna.(Logga in för att skriva en kommentar)
Tävlingar > Vinn "Adrians skafferi - bakboken"


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'