Kalasdags - Tävla om Lejonkungen (avslutad)

Stora känslor
Skojiga äventyr
Härlig musik!
Lejonkungen är tillbaka!

Tävla om Lejonkungen (avslutad)

Fylld av äventyr, fantastiska landskap, stora känslor och härlig musik gör Lejonkungen åter entré. Den 21/9-2011 släpps Disney's 32:a klassiker på både BluRay och DVD. Du har chans att vinna en combobox!

Det är en stor dag i Lejonriket när lejonungen Simba föds. Han ska en dag ta över sin pappa Mufasas roll och förvandlas från lejonungen till Lejonkungen! Alla jublar utom Scar, Mufasas lömske bror, som själv skulle vilja sitta på tronen.

Tiden går och den nyfikne Simba får lära sig mer och mer om sitt blivande rike. Han följer sin pappa, får kloka råd av babianen Rafiki och busar med kompisen Nala. Men en dag händer det som inte får hända. Mufasa är plötsligt borta – och innan någon vet ordet av har Scar tagit över tronen!

Simba tvingas fly och långt borta från sin familj träffar han lustigkurren Timon och det oborstade vårtsvinet Pumbaa, som blir hans nya vänner. Men en dag återvänder Simba till Lejonriket för att återta sin plats som den rätte Lejonkungen…

Alla bilder ©Disney

Den 21/9-2011 släpps Lejonkungen på både Disney BluRay och DVD och nu har du chans att vinna en combobox!

Svara bara på frågan tillsammans med namn och epost så är du med och tävlar.

Tävlingen avslutas den 31/10-2011 och vinnarna kontaktas och presenteras kort därefter.


Detta formulär kan ej längre fyllas i

Mer intresserad av Lejonkungen? Ladda ner pyssel och lyssna på en av de härliga låtarna i trailern "Can you feel the love tonight". Förhandsboka och köp din egen combobox!(Logga in för att skriva en kommentar)
Tävlingar > Tävla om Lejonkungen (avslutad)


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'