Kalasdags - Presenttips och inspiration till barnrummet


Presenttips och inspiration till barnrummet

En bild säger mer än tusen ord och med posters och tavlor kan du sätta stilen och tonen för ett helt rum med ganska enkla medel. På Posterland kan du välja bland fler än tusen olika motiv och hitta allt från fotokonst till detaljrika illustrationer och de allra underbaraste motiven för barnrummet! Här har vi valt ut våra favoriter - vilka blir dina?

På Posterland kan du hitta fantastiska prints och tavlor för alla rum. och det uppdateras och tillkommer nya motiv och exklusiva posters hela tiden. Formaten är 21x30, 30x40, 50x50 eller 50x70 och självklart kan du hitta matchande ramar på Posterland.

Här har vi plockat ut några favoriter för barnrum med lite olika typer av inneboende. Se det som inspiration - bara du vet exakt vilken stil och mix som du vill ha.

Till alla små och stora hjältar

Inspirera till hjältedåd (med eller utan kostym 🦸‍♀️🦸‍♂️) med dessa fina motiv.


Superhjältemasker

Superhjältemasker

Denna avskalade och konstnärliga barnaffisch passar perfekt i ett barnrum men också på en annan tavelvägg om man vill tillföra lekfullhet och energi.

Läs mer och köp

Glad panda

Glad panda

Alla behöver se ett vänligt ansikte och ett varmt leende, kanske kan det här motivet påminna om det. Denna härliga barnaffisch är gullig och charmigt lekfull och passar ypperligt i ett barnrum.

Läs mer och köp

Alla superhjältar är välkomna

Alla superhjältar är välkomna

Alla stordåd räknas in när alla kan vara superhjältar. Denna avskalade barnaffisch passar fint i ett barnrum men också på en annan tavelvägg om man vill tillföra lekfullhet och energi.

Läs mer och köp

Rock on

Rock on

En tuff konstposter tecknad i svartvitt som passar i alla hemmets rum och som en del i en tavelvägg. Denna väggkonst är skapad av Isac Aspberg

Läs mer och köp

Andrew Fox

Andrew Fox

Denna intressanta och annorlunda djuraffisch gör sig lika bra i ett barnrum som i alla rum där du vill få fram en lekfull känsla och tuff touch. Perfekt för dig som gillar konst och vill ha djur och färg i pastell på din tavelvägg.

Läs mer och köp

Till drömmaren

Med de här motiven på väggen uppmanas till lite skönt dagdrömmeri och kreativt fantiserande.


Birds Sunrise

Birds Sunrise

En finstämd poster som föreställer fåglar, svarta siluetter syns på en himmel i pastellfärg. Rosa och ljusblå toner och en sol i ljusrosa. Detta är konst för dig som gillar att drömma dig iväg, hämta kraft och se det vackra i djur, natur och de små sakerna.

Läs mer och köp

Gentlemoon

Gentlemoon

En harmonisk poster i dämpade toner som går i rosa, puderrosa och aprikos. Man ser månen, stjärnor och små moln. En charmig poster som passar bra i en barnkammare.

Läs mer och köp

White Poppy

White Poppy

Denna konstposter från Veronika Boulova är mycket intressant och samtidigt rogivande och lugn med de vita linjer som bildar blommor. Den har abstrakt känsla i mjuk beige kulör, trendig poster som berör. Denna tavla passar fint i en barnkammare och som del av en tavelvägg.

Läs mer och köp

Dream big

Dream big

En lekfull textposter som man blir glad av. En poster med en text ”Dream Big”, ett uttryck som påminner oss om att drömma stort! Texten är målad med pastelliga kulörer med vattenfärg på en ljusgrå botten. Underst ett en blå båge som ser ut som ett leende. Perfekt i vilket rum som helst!

Läs mer och köp

Fly Away

Fly Away

För dig som gillar djur och natur; en avskalad och stilfull konstposter. Genom att simplifiera ämnen reducerar den Berlinbaserade designern Boris Draschoff (Kubistika) dem till deras innersta punkt.

Läs mer och köp

Till den konstintresserade


Hilma af Klint | Ynglingaåldern

Hilma af Klint | Ynglingaåldern

Denna intressanta konstnärsposter av Hilma af Klint är spännande i sin lekfullhet. Orange och pastellfärger gör att detta konstverk passar på de flesta tavelväggar i många rum, och självklart även i ett rum för yngre personer!

Läs mer och köp

Frida's hands

Frida's hands

Frida Kahlo är känd för självporträtt i starka, klara färger. Denna poster är inget självporträtt, men den är definitivt underbart färgstark. Den föreställer två händer som håller blommor i diverse olika färger. Bakgrunden är rosa. Denna poster kan tillföra karaktär till ett rum eller tavelvägg, och passar bra i kombination med andra tavlor som går i neutrala eller samma färgtema.

Läs mer och köp

Frida

Frida

Denna färgglada poster som är en hyllning till Frida Kahlo blir definitivt flashig på din vägg. Konstverket fångar blicken även om du hänger den tillsammans med andra motiv.


Hilma af Klint | Barnaåldern

Hilma af Klint | Barnaåldern

Hilma af Klint (1862 – 1944) var en svensk målare, teosof och konstnär inom abstrakt måleri. Blå ton och pastellfärger gör att detta konstverk passar på de flesta tavelväggar i många rum, och även i ett barnrum.

Läs mer och köp

Till naturälskaren

Gillar ni djur? Kanske vill du ge ditt barn en fin present, en tavla? Då kan några av dessa motiv passa perfekt i en barnkammare eller barnrummet


Nattens magi och stillhet

Nattens magi och stillhet

En stämningsfull barnposter inspirerad av den norska naturen med berg och fjordar. Den turkosa färgen, de olika gröna nyanserna och den vackra midnattsblå himlen sätter en lekfull och lite magisk touch, vilket kan passa bra i ett barnrum!

Läs mer och köp

Leopard

Leopard

En jättegulliga barntavla med motiv av en leopard som blundar och ser glad ut. Postern känns modern samtidigt som den har lite retrokänsla. Bakgrunden går i mörkgrönt, medan den lilla leoparden har toner i senapsgult och orange och de klassiska prickarna. Denna söta barnposter passar perfekt i barnrummet.

Läs mer och köp

Mister Fox

Mister Fox

Gullig poster av Kubistika med räven i orange kulör som sitter i vit snö under en gran. Himlen är turkos. Söker du barntavlor och poster barnrum, då är denna barnposter kul och passar perfekt i ett barnrum men också på en annan postervägg om du vill tillföra lekfullhet.

Läs mer och köp

Fiskar är vänner

Fiskar är vänner

Om ni gillar djur och fiskar i synnerhet är denna förtjusande poster perfekt i ett barnrum, både som del i en tavelvägg eller i ensamt majestät. Den heter Little Friends och vad kan vara roligare än att ha små vänner? 🐟🐠🐡

Läs mer och köp

Till dinosaurie-lovern

Alla barn har en fas när dinosaurier är det mest spännande som finns. Frågan är om den ens behöver gå över? 😀


Urtidssjurens tio i topp?

Urtidssjurens tio i topp?

Denna dinosaurieposter är pedagogisk då alla djur är fint målade i gröna toner och en text talar om vad varje dinosaurie har för namn; Tyrannosaurus Rex, Triceratops, Ankylosaurus, Velociraptor, Dimetrodon, Parasaurolophus, Plesiosaurus, Pteranodon, Brachiosaurus, Pteranodon, Stegosaurus.

Läs mer och köp

Stilrena dinosaurier

Stilrena dinosaurier

Vad hade dinosaurierna för färger? Ingen vet riktigt! Här i denna svartvita poster kan fantasin får utlopp; kanske T-rex var rosa och Triceratops blå? Om ni gillar djur är denna djurposter perfekt i ett barnrum, men den blir en dekorativ detalj i vilket rum som helst och skänker glädje till stora som små.

Läs mer och köp

Till den som behöver pepp

Ibland när allt känns svårt, trist och vardagen känns grå kan man sprida lite mys och pepp med motiv som känns vänliga, positiva och inkluderande.


Do more of what makes you happy

Do more of what makes you happy

Posterns titel "Do more of what makes you happy" säger allt. Fortsätt med och gör mer av det som gör dig glad och får dig att må bra.

Läs mer och köp

Hakuna Matata - det är ord som är bra

Hakuna Matata - det är ord som är bra

Textposter med svart text på vit botten: ”Hakuna Matata”, vilket betyder ungefär ”Det finns inga bekymmer” och kommer från filmen Lejonkungen. Stilen är enkel och lekfull och budskapet påminner oss om att det mesta brukar fixa sig! Att ta det med ro och att tänka positivt är lättare att komma ihåg med denna rara poster.

Läs mer och köp

We are family

We are family

En illustration av en regnbåge i härliga pasteller (rosa, gul ockra och blågrön) med texten”We are family”, som kan symbolisera gemenskap och glädje, i stor lekfull stil. Denna fina poster kan passa i ett barnrum men också i hallen eller köket.

Läs mer och köp

Mysbjörn

Mysbjörn

En söt barntavla med ett motiv som både känns modernt och lite retro. Den mysiga bruna lilla björnen blundar och ser nöjd ut och sätter en mysig, inkluderande må bra-stämning. En jättegullig barnposter som passar perfekt i barnrummet - gärna på en plats där den får ta plats.

Läs mer och köp

Till faktanörden

Här finns inspiration till den som älskar fakta och att nörda ner sig i nåt ämne.


Plantarium Sugarium

Plantarium Sugarium

Vilka smarriga glassar... eller vänta..? Det är ju PLANETER! Vill du ha en mjuk färgklick på din postervägg, något som fångar ögat, då är denna poster ett bra val. Passar utmärkt i ett kök men även i ett barnrum.

Läs mer och köp

Legobiten

Legobiten

En jättefin lego tavla i blå färg, där man ser inte bara en Lego bit utan flera Lego bitar illustrerade i vitt.

Patentritning från US Patent office. På Posterland finns många flera såna här fina posters med patentritningar på plant annat golfklubban, symaskinen, saxen, Coca cola-flaskan mm. Titta på alla här.

Läs mer och köp

Flört med Beatles

Flört med Beatles

Ett lekfullt uttryck och motiv som anspelar på låten Yellow Submarine, en sång från 1966 av popgruppen Beatles. Fin konstposter som passar både modern och klassisk inredningsstil och som en del av en tavelvägg i barnrummet.

Läs mer och köp

Pi och decimalerna

Pi och decimalerna

Pi 3.14 och en hel rad nya decimaler. Mycket dekorativ poster i svartvitt.

Läs mer och köp

Tecken på matematik

Tecken på matematik

En poster med matematiska beteckningar och symboler, perfekt att ha på väggen i ett klassrum eller studentrum. plus/positiv, minus/negativ, multiplikation, division, lika med, ej lika med, circa, plus eller minus, mindre än, mindre än eller lika med, större än större än eller lika med, oändlighet, fakultet, tomma mängden, procent, pi, alltså, eftersom, summa, integral, absolutbeloppet av x, liknar parallell med, roten ur, alpha, beta, kongruent, med/definition

Läs mer och köp

Rymdfärjan Atlantis

Rymdfärjan Atlantis

Rymdfärjan Atlantis tillhörde Nasa, den amerikanska rymdflygstyrelsen. Atlantis gjorde sin första flygning 1985. Numera flyger inte Atlantis längre. Denna fina poster med lite retrokänsa är kul för den som är road av rymdfärjor.

Läs mer och köp

På barnsidan.se kan du inom kort läsa en recension av Posterland; webbplatsen, köpupplevelsen och kvaliteten på leverans och produkten.(Logga in för att skriva en kommentar)
Presenttips > Presenttips och inspiration till barnrummet


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'