Kalasdags - Sandra Boart: Barnkalas - 50 bakverk och 10 teman

Boktips > Kokböcker och tipsböcker > Sandra Boart: Barnkalas - 50 bakverk och 10 teman

Sandra Boart: Barnkalas - 50 bakverk och 10 teman

En fantasifull och färgsprakande kalasbok där det till och med finns recept på sockerdiamanter och trollstavar!
Barnkalas är boken som uppfyller alla kalasdrömmar. Innehållet följer barnets ålder, årstidernas växlingar och teman som babyshower, dop och namngivning, superhjältar, halloween med mera. Många av recepten kan barn och vuxen göra tillsammans, men här finns också avancerade skapelser för den som vill ha lite större utmaningar. Dessutom vimlar det av tips inom varje tema. Boken är späckad med färgstarka och stämningsfulla fotografier som gör den till en perfekt present till småbarnsfamiljer och blivande föräldrar.
Det ska vara kul att baka och planera, ett nöje. Öppna boken tillsammans med barnen - titta, inspireras, kladda och baka med fint strössel, roliga färger och goda smaker!Sandra Boart
Konditorn Sandra driver sitt populära företag En Nypa Socker, specialiserat på amerikanska tårtor och bakverk till bröllopskunder, samtidigt som hon bloggar, skriver böcker och roddar med bebis i magen och 2-åriga Wilmer på armen.
Fotografen Hanna Björkstedt har en passion för att plåta reportage med mat, barn och festligheter. För Hanna är multitasking inga problem, de egna barnen är hennes toppmodeller och med på plåtningarna under det kommande året är bebisen Walter.

Köp boken hos adlibris.se
Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'