Kalasdags - Clownen Zilloman & Co - Vi bygger en kalasbutik!

Vi bygger en kalasbutik!

Hej kära läsare!

 

Dagen till ära så sysselsätter jag mig med att bygga upp Zillomans kalasbutik här i vår lokal i Hammarby sjöstad. Det har kommit leveranser till oss hela veckan med varor och uppbyggnaden är i full gång.

Butiken kommer att vara en liten present- & kuriosabutik med ett litet urval av fin, fina presenter, smycken för både barn och vuxna, lite trollerisaker mm. Sortimentet kommer att variera och vi kommer även ha fina clownnallar och annat material till våra artister.

 

Den del av lokalen som kommer vara butik som den ser ut dagen till ära.

 

Just nu kryllar "kontoret" av presentlådor, fina papp- och celofanpåsar, varor och stora lådor och detta samtidigt som vi ordnar för vår premiär för Sjöstadsteatern på söndag den 31/10. Vi förbereder även en kurs som är på tisdag, den 2/11, här i lokalen. Kursen är i Unik paketinslagning där vi lär ut konsten i att slå in paket, sk Wrapping.

 

Några paket som vi slagit in med wrappingtekniken.

 

Det är kul med nya projekt och Ni är varmt välkomna på Teater, Kurs eller titta förbi Kalasbutiken här på Hammarby Kaj 50A, Stockholm. Öppningen för butiken är den 8/11 kl.11.00!

 

Nu är det återigen helg och jag hoppas på att det "varma" vädret håller i sig. Min helg kommer fyllas av barnkalas där jag bla ska vara ballongvikare och superhjältinna.

 

Ha en superhärlig helg nu så återkommer jag med rapport och bilder från helgen på måndag!

 

Glada och till stunden Soliga hälsningar!

 

Moa

Inlagt 2010-10-29 12:19 | Läst 8332 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
2010-10-29 13:59   rebecca
Vilken superkul idé med wrapping kurs! Den får du visa mer ifrån senare :)
 
  ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'