Kalasdags - Clownen Zilloman & Co - Presentproblem och Julklappstips!

Presentproblem och Julklappstips!

Hej hopp!

 

Åh vad skönt det är att slasket nästan är borta redan. Att ge sig ut i gårdagens väder kändes nästan som en riktigt läskig äventyrsfilm där man är osäker på hur det ska gå mot slutet. Bara att sitta på kontoret eller hemma och titta ut på ovädret kändes spännande :)

 

Nu till helgen så ska jag iväg på ett kalas där vi ska ta med en present till födelsedagsbarnet, det händer nästan varje helg att någon av våra medarbetare ska ta med sig en present på kalas och det är olika åldrar varje gång. Nu har vi lite olika varor i vår kalasbutik men i flera år så har jag sprungit runt i olika affärer för att hitta passande presenter och i passande prisklass.

 

Jag själv föredrar ordentliga presenter som antingen är i trä eller presenter som aktiverar barnen på något sätt. Det är även kul att ge någon fin och bra present av bra kvalitet som barnen kan lära sig något av. Det finns bla ett Pippi spel som heter Pippis Pluttifikationsspel där man får spela och samtidigt lära sig om matte med bilder och siffor. Detta är självklart till äldre barn. När det gäller yngre barn så finns det mycket fina instrument, spel, pussel och fina kitt som butiken eller leverantören satt ihop.

 

Här i vår kalasbutik så är tanken att barnen ska aktiveras på olika sätt med hjälp av presenten. Vi har satt ihop olika kitt som vi döpt efter våra egna Clowner som har olika teman som pyssel, natur och musik. Det är superkul, tycker jag själv, att gå runt i butiker och hitta olika varor och själv sätta ihop det till passande kitt, men om man har ont om tid eller behöver inspiration så kan man självklart komma till oss i butiken och få hjälp.

 

Då vi inte har en fungerande webbshop än så tänkte jag börja med Presenttips här i bloggen. På denna tid på året så kan det ju även bli ett Julklappstips :) Här kan Ni få inspiration till Era egna gåvor eller beställa av oss. Vill Du göra en beställning på någon av våra varor så kan Du skicka ett mail till mig på moa@zilloman.com

 

En av våra aktivitetslådor är Clownen Fiffis Stora Pysselväska:

 

Med hjälp av materialet i denna gröna, fina väska kan du göra Kreativa och Konstfulla kort, Armband & Halsband och annat som Du själv hittar på. 

Pris: 350 kr

 

Ni får gärna fråga mig om Ni önskar fler tips på var och hur Ni kan ordna Era egna kitt och presenter.

 

Moa

 

 

 

Kategorier:
Pyssel- och scrapbooking Do it yourself 
Inlagt 2010-11-10 13:18 | Läst 23748 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
  ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'