Kalasdags - Clownen Zilloman & Co - God Jul & Gott Nytt år!

God Jul & Gott Nytt år!

Hej hopp alla glada läsare!

 

Dagen före dopparedan är här och min dag kommer att bestå av att slå in paket på Jakobsbergs centrum. Jag är utbildat wrap artist som många av mina kollegor här på Zilloman och nu är det sista dagen med paketinslagning för oss. Om Ni önskar få Era paket fint inslagna så är Ni välkomna till Globen Shopping kl 12.00-19.00 eller Jakobsberg Centrum kl 14.00-20.00(i Jakobsberg har vi även en pysselhörna för barnen mellan kl 15.00-19.00)

 

Imorgon är det Julafton och ingen vila för våra Nissar och Tomtar då inte :o) Bland annat så har vi aktiviteter på Operakällarens årliga Julbord!

Här är Tomten som tig sig tid i julstressen och minglade runt i Stenungstorgs centrum i söndags med pepparkakor, trolleri och annat bus.

Plats: Stenungsund norr om Göteborg

 

Med denna tomtebild vill jag önska Er en riktigt God Jul och Gott Nytt År så börjar bloggandet igen för mig den 10/1 2011 då jag är tillbaka på kontoret!

 

Många glada Julhälsningar från

 

Moa 

Inlagt 2010-12-23 12:01 | Läst 5257 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
  ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'