Kalasdags - Clownen Zilloman & Co - Dekor på paketen!

Dekor på paketen!

God morgon på Er kära läsare!

 

Redo för lite mer paketinslagningstips? Nu kommer jag att visa en fin dekoration som man kan ha på sina paket.

 

Som Ni ser på bilden nedan som är en bild från vårt skyltfönster här i Hammarby sjöstad så har är det mycket detaljer på paketen såsom vikningar, olika snören/band och andra dekoreringar. Den paketinslagning som vi har lärt oss kallas wrapping och det gör mig och några av mina kollegor till wrapartists.

 

Nu ska Nu få lära Er hur man gör en fin snurra som passar på många paket och för alla åldrar.

 

Snurra i paketpapper:

Börja med att klippa ut en fyrkant av ett papper i önskad storlek.

Vik den på mitten...

Öppna pappersbiten och vik den igen på den andra ledden så att det blir som ett kors av vikningen på pappersbiten.

Klipp sedan med en sax på alla de fyra vikningarna. OBS klipp inte enda in till mitten då pappersbiten ska hålla ihop fortfarande.

Sätt sedan en liten dubbelhäftande tejpbit i mitten på pappret och vik in en av kanterna. Om man inte har dubbelhäftande tejp så kan man ta en tejpbit som man "rullar runt" så att tejpbiten fastnar i sin egen ende så att det blir klister runt hela tejpbiten.

Vik sedan in alla kanter så att de fastnar i tejpen i mitten, som på bilden ovan. Voila och din fina snurra är klar för att placeras på paketet.

Här har jag placerat snurran på flaskinslagningen som jag beskrev här i bloggen igår men snurran passar utmärkt på vilket paket som helst :o)

 

Om man vill variera snurran och göra olika modeller så kan man göra såhär:

Här har jag gjort två varianter på snurran med hjälp av mönstersaxar. Ni kanske kan låna barnens och om de inte har någon mönstersax så kan jag verkligen rekommendera detta till pysselväskan. Man kan göra otroligt mycket fint mönstersaxar.

På dessa snurror har jag använt två olika mönstersaxar och på den vänstra snurran har jag klippt med mönstersax i vikningarna in till mitten men på den högra har jag klippt runt hela fyrkanten från start och använt en vanlig sax i vikningarna till mitten. Pröva Dig fram för att hitta den variant som Du gillar mest och kanske ha olika på olika paket.

 

Jag har många tips på dekorer och paketinslagning. Är detta något som Ni vill se mer av? Skriv gärna en kommentar i fältet nedan så ska jag tipsa om mer kreativa paketinslagningar :o)

 

Bara så att Ni vet så har vi paketinslagningskitt här i vår kalasbutik. Då får man en mönstersax, en bandsplittare(en sådan som man använder för att dela på paketsnören i mindre delar) som gör topptjusigt resultat samt så får man 3 rullar med paketinslagningspapper i högsta kvallitet. Vi har många olika papper som har både dubbelsidigt tryck och enkelsidigt samt i många olika färger och mönster. Rullarna är på 3 meter vardera. Detta paket kostar 150 kr och Ni finner vår webshop här 

 

Ha en härlig dag nu och slå in massa fina paket!

 

Moa

 

Kategorier:
Pyssel- och scrapbooking Paketinslagning 
Inlagt 2011-01-19 09:01 | Läst 35599 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!











Bloggare och recensent sökes




Besök bloggen 'Busenkelt'