Kalasdags - Redaktionsbloggen - 2011 ett riktigt kalas-år!

Redaktionsbloggen

Här skriver vi om kalasdags.se, vad som händer, hur vi tänker, vart vi är på väg och lite blandat

2011 ett riktigt kalas-år!

Vilket vintarlandskap vi har runt om i Sverige, jag tycker det är fantastiskt och underbart inbjudande till massvis med snölekar, och extra härligt när solen visar upp sig om så bara för en stund...

En kort årskrönika följer, a la summering av 2010, året då Kalasdags.se lanserades! För oss ett riktigt kalasår såklart! Och det gensvar vi fått är över våra förväntningar.

Vi startade med att ha flertal teman och lekar för alla smaker, plånböcker och humör. Detta tillsammans med ett helt gäng kalasfixare som vi valt att kalla dem. Museum, bowlinghallar, kreativa verkstäder, 4 h gårdar ja alla ställen som man kan ha sitt barnkalas på. Även ställen som man inte tidigare tänk att man kan ha ett barnkalas på har vi luskat upp och fått på kroken. 2010 var året då vi startade och gick från 0 medlemmar till flerahundra och vi ökar kontinuerligt, både i medlemmar, besökare och innehåll. Vi hann med lite olika event och att knyta och utveckla flertal roliga samarbeten med.

2011 blir kalasdags mer av allt. Fler teman, fler lekan, fler kalasfixare och fler samarbeten och tävlingar! Vi kommer knyta ihop teman på kalas och lekar med intervjuer och tävlingar. Nu i januari blir det först ekotema!

Sen kommer det presenter i form av nyheter löpande, men dem spar vi på:)


God fortsättning på er alla!

 

Inlagt 2011-01-02 17:08 | Läst 5874 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
  ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'