Kalasdags - Ankis presentblogg - Sushi kliver in i leksaksköket

Ankis presentblogg

Här tipsar jag om fina och braiga presenter för olika tillfällen, åldrar, tycken och smak!

Sushi kliver in i leksaksköket

Det här gulliga sushi-setet hittade jag av en tillfällighet i Yasuragi Hasseluddens egen lilla souvenirbutik. Jag råkade hamna där någon dag innan jul. För er som bor i Stockholmsområdet och ibland har vägarna förbi kan jag rekommendera ett besök i deras lilla shop. Där hittar man allt möjligt fint, fyndigt och roligt, det mesta japaninspirerat såklart. Presenter som man ju inte hitter var som helst.

Det är företaget Oskar & Ellen som står bakom denna skapelse som ju ligger helt rätt i tiden. Inte för att jag är en sushi-fan men det finns faktiskt flertalet barn i min närhet som älskar sushi. För dessa barn tror jag att denna present kan bli succé.

Shopen på Yasuragi tar 299 kr för sushi-setet och det verkar vara ungefär samma pris även på nätet. Här hittade jag den på webben http://www.abcleksaker.se/sushi-set-i-tyg/3627-0

Setet innehåller sex olika sushibitar, ett fat med sojasås och wasabi och fina shopsticks. Totalt 10 delar. Allt är tillverkat i tyg och går att tvätta i 40 grader handtvätt.

Rekommenderas från 3 år.

TAGGAR: Dop  födelsedag  Kalas  kille  tjej 
Kategorier:
Fem till sju Nio till elva år Sju till nio år Tre till fem år 
Inlagt 2012-01-10 17:48 | Läst 77128 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!











Bloggare och recensent sökes




Besök bloggen 'Busenkelt'