Kalasdags - Familygym

Familygym


Östermalm, Tyresö, Älvsjö, Bergshamra
Stockholm

Telefon: 08-798 50 88
Epost: info@vattenhuset.com
http://www.vattenhuset.com/badkalas/

Badkalas
Hyr våra bassänger till BADKALAS.

Våra egna bassänger i Älvsjö, Sfären (Bergshamra), Orminge, Östermalm och Tyresö kan ni hyra för Badkalas!

Bassänghyran är 2000kr (Östermalm 2400kr) och ni får privat tillgång till hela poolområdet i 2 timmar. På detta kalas har vi ingen aktiv personal på plats, dock går detta att boka extra – ring för mer information.

För bokning av Badkalas ring 08-798 50 88

Ni får använda alla våra redskap och leksaker i bassängerna på alla våra anläggningar.

Hitta på något extra roligt på ert barnkalas. Nu har ni möjligheten att hyra in Funballz Event till era badkalas hos oss på Vattenhus. Funballz är en stor genomskinlig badboll som man går in i för att sedan gå på vattnet. En annorlunda upplevelse som garanterat sätter ett leende på läpparna.Funballz är företaget som har varit med på SVTs Sommarlov två år i rad, senast i hajkampen med vattenrullarna. I samband med ett barnkalas på Vattenhuset får ni Funballz för 1000kr, istället för det rekommenderade priset 2500kr.

Badkalas i Tyresö.

Vi har receptet på det roligaste kalaset! Boka lek & badkalas hos oss på vår anläggning i Tyresö. Man kan välja mellan ett enkelt badkalas som är samma som ovan (Orminge, Älvsjö och Sfären) eller ha ett kombinerat lek och badkalas enligt nedan.För bokning av Lek och Badkalas i Tyresö ring 08-798 50 88.

I lek och badkalaset ingår det:

Inträde till leklandet
Korv med bröd
Dryck
Glass
Fiskdamm med popcorn
Bad i vår varma bassäng (32 grader)
Pris 150 kr per barn och vi debiterar för minst 8 barn.

Så här går ett lek och badkalas till:

Vår personal hälsar er välkomna och informerar er om våra lekregler. Ni tar själva emot era kalas gäster och kalaset börjar med mat i kalasrummet där efter fri lek i leklandet, .

När ni lekt färdigt och öppnat alla presenter visar värdinnan in er till bassäng området. Ni ansvarar själva för barnen under tiden inne i omklädningsrummen och poolområdet. Vi vill att ni är noga med att barnen duschar och tvåltvättar sig innan ni släpper ned dem i bassängen.

Vid badkalas rekommenderar vi 1 förälder per 5 barn som badvaktar barnen vi har ingen badvakts personal på plats.

Ett lek och badkalas tar ca 3 timmar och kan för närvarande endast bokas fredagar och lördagar.

Ring för mera information 08-798 50 88.

Glöm inte något att ta hem presenterna i och kameran!

Kalaset betalas kontant i kassan innan kalaset och ni meddelar oss senast kl10.00 fredagen före kalaset hur många ni blir, dock minst 8 betalande gäster.

Här får du några tips av oss!

Sjörövarkalas! Skriv på inbjudningskorten att temat är sjörövarkalas. Alla får klä sig som sjörövare och prinsessor. Ni fixar ”sjörövarskepp” (uppblåsbara båtar), är ute till havs (bassängen) och ”skjuter” på varandra med vattenpistoler. Några kan klä ut sig till prinsessor som sjörövarna ska röva bort. På havets botten lägger ni ut fina skatter (dykleksaker) som barnen med hjälp av skattkartor får till uppgift att hitta. Jättespännande! På land kan barnen få fäktas med plastsvärd mot självaste Sjörövarfabbe (en förälder) innan det är dags för tårta. Det här är ett riktigt coolt kalas, med andra ord.

Simkalas! ”Hyr” en av våra simfröknar i 60minuter för 1000 kr och lär barnen att simma (enklare instruktioner) samtidigt som de är på kalas. Skriv på inbjudningskorten att det är just simkalas och att barnen ska ha simmössa och simglasögon med sig. Barnen kommer känna sig jättetuffa när de sitter på kanten och lyssnar med stora öron på vad simfröken säger. De får lära sig att ta sig fram från ena sidan av bassängen till den andra som t ex delfiner, motorbåtar eller ubåtar. Självklart har vi tillgång till simhjälpmedel för barnen som tycker det är lite läskigt att få vatten i ögonen. När barnen varit duktiga och följt instruktionerna, belönas de så klart med fri lek i vattnet.

Som ni märker är det bara att låta fantasin flöda.


  ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'