Kalasdags - Turbo Sport & Adventure Zone

Turbo Sport & Adventure Zone


Takpannegatan 21
754 60 Uppsala

Telefon: 018-750 50 60
Epost: info@turbosportzone.se
http://turbosportzone.com/

TRAMPOLINPARK - PARKOUR - HÖGHÖJDSBANOR - DUNKZON - NINJA WARRIOR-BANA - EXTREME CLIMBING - STUNTZON - MULTISPORTARENA

Ge dina barn en oförglömlig upplevelse – boka ett Turbokalas åt ditt barn här! Det är enkelt att välja ett kalas som passar just er. Våra kalas är fartfyllda och barnen får prova på alla aktiviteter. En Turbo-värd tar hand om kalaset för er och kalaset varar en timme, sedan får barnen leka hur länge de vill i vår aktivitetsarena. Vi lovar att de kommer bli alldeles uttröttade, glada, svårigheten blir att få de med sig hem efteråt.

Vi har 6 kalasrum – alla är lika stora och rymmer 15 personer. Vill ni ha ett större kalas så kan vi öppna upp dörrarna mellan två rum som rymmer upp till 30 barn.

Boka enkelt i vår webbokning nedan – ni väljer datum, antal barn, tid och extra energiboost till barnen. Slutför sedan bokningen genom att fylla i dina kontaktuppgifter och bekräfta. När det är dags för Turbo-kalaset är det bara att komma till oss på Turbo så fixar våra kalasvärdinnor resten medan ni tar en kaffe, som vi självklart bjuder på. Det är jättebra om alla barnen samlas 15 minuter innan kalaset börjar.

I vårt kalaspaket ingår Turbos tårta, popcorn, saft, kaffe till två vuxna, godispåse till alla barn och såklart en kalasvärd som tar hand om allt. Dessutom en present till födelsedagsbarnet. Priset är 175:-/ barn.

Öppetider: 10-19 alla dagar


 Ballongeriet - Ballongkonstnär
128 35 Stockholm


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'