Kalasdags - * SNÅRPAN *

* SNÅRPAN *


Näktergalsvägen 9a
178 39 Ekerö

Telefon: +46 708-831189
Epost: my@barnensforlag.se
http://www.snarpan.se

Snårpans olika barnföreställningar kan du beställa till ert kalas, förskola, folkpark, festival, eller er familjefest på företaget… Inget jobb är för smått eller för stort för oss. Det är just det som är det härliga! Att ena dagen stå på Sollidenscenen på Barnens Allsång på Skansen och ha 20 000 personer i publiken, och nästa dag uppträda på ett kalas för 30 barn!

Snårpans barnMUSikal finns i olika storlekar och prisklasser. Du kan läsa mer om det här:
http://www.myolsberg.se/?page_id=38

Svängig barnMUSikal med Snårpan:

"Snårpan och den hemliga manicken"

Historien handlar om...
Snårpan är en speciell liten figur. Hon är hälften människa och hälften mus. Tillsammans med sin bäste vän Lille B bygger hon en hemlig manick, en ombyggd kotte som drivs med kåda. I den får hon magiska krafter och kan förflytta sig vart hon vill, bara med hjälp av tankens kraft. Men vet hon egentligen hur hon ska göra för att komma hem igen?

Känd från...
På kort tid har Snårpan blivit en succé och en populär figur bland barnen. Publiken har mött henne i Lattjo Lajban på tv4, i Barnens Allsång på Skansen, på turné med Cirkus Maximum, som nätbaserad julkalender hos Unicef och i landets folkparker. Snårpans böcker har i skrivandets stund sålt i 8200 ex och cd-skivorna i 6900 ex.

Snårpan ger barn självkänsla och tillit till sin egen fantasi. Och en förståelse för att allt är möjligt bara man tror på det.

Välkommen med din förfrågan!


  ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'