Kalasdags - Partytajm

Partytajm


Mejselgatan 5
741 71 Knivsta

Telefon: 018-8005000
Epost: kund@partytajm.se
http://www.partytajm.se

Alla föräldrar vill göra barnets födelsedag och kalas till något barnen minns, något de kan se tillbaka på med glädje. För att slippa stressa runt i stan och leta efter de partyprylar eller festartiklar du vill ha kan du hos Partytajm sitta hemma i lugn och ro tillsammans med barnet och välja det ni vill ha till festen eller kalas för barn. Hos Partytajm hittar du alla typer av kalastillbehör, partyprylar och festdekorationer som passar lika bra till kalas för barn som för vuxna, studentskiva, kräftskiva, dop och babyshower. Allt fler väljer att ha en babyshower för sina vänner som väntar barn och hos oss hittar du ett stort utbud av partytillbehör och roliga partygrejer som passar lika bra till dop, namngivelse och babyshower.

Hos Partytajm hittar du också allt till barnens paketkalender, både de små gåvorna till paketkalendern och massor av söta adventskalendrar i många olika utföranden och färger.

Är du stressad över alla de kalas dina barn går på och presenter som skall inhandlas? Hos oss hittar du ett stort utbud av leksaker och födelsedagspresenter som passar när det är dags för ditt barn att gå på bästa kompisens kalas, vare sig det gäller 1 års kalas, 2 års kalas, 3 års kalas, 4 års kalas eller 5 års kalas. Ett annat kalas som är väldigt populärt är Babblarna kalas. Du hittar även presentpapper och fina snören till födelsedagspresenterna, allt under ett "tak". Självklart har vi också ett stort urval av inbjudningskort med svensk text som är designade speciellt för Partytajm. Du hittar inbjudningskort för både stora och små.


 Ballongeriet - Ballongkonstnär
128 35 Stockholm


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'