Kalasdags - MAZZARIN knep & knåp

MAZZARIN knep & knåp


Spelmansgatan 36a
681 31 Kristinehamn

Telefon: 0550-15800
Epost: info@mazzarin.se
http://mazzarin.se

Här kan ni pyssla under två timmar. Ni bestämmer vilket pyssel det skall vara i förhand. Vi rekommenderar för tillfället fyra pysselpaket.

1. Scrapbooking . Ta med sig några fotografier och tillsammans så bygger vi upp en LO, albumsida med hjälp av olika sorters papper, dekorationer. Dessutom använder vi pappersstansar så som stansar ut bokstäver eller figurer.

2. Kortmakeriverkstad. Här lär man sig grunderna i att göra personliga gratulation-, tack- och inbjudningskort. Mycket stämplar och färgpennor används. Dessutom använder vi pappersstansar

3. Decoupage. Här man "decoupaga" föremål som Ni har bestämt i förväg (vi rekommenderar askar eller pennställ) som vi sedan dekorerar ytterligare med band och pappersblommor. Även här kommer vi att använda pappersstansar.

4. Filtnålstovning. Här formar vi figurer av kardad ull med hjälp av speciella filtnålar. Bl.a kommer vi att bl.a visa hur man klär in styrolitfigurer som till slut blir små ullbakelser.

Kostnad utanför butikstid (lördag och söndag eftermiddag): Fast avgift på 650:-/2timmar dricka och popcorn, kaffe/the och kaka ingår.

Kostnad under butikstid: Fast avgift 450:-/2 timmar dricka och popcorn, kaffe/the och kaka ingår.

Materialkostnad tillkommer med 50:-/person

Antal deltagare: Min 6, max 9

Ålder: Från 8 år

Välkommen att boka en pysselstund hos MAZZARIN knep & knåp!


 ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'