Kalasdags - Linköpings klätterklubb

Linköpings klätterklubb


Rydsvägen 5B
58431 Linköping


Prova-på-grupp - Barnkalas

Prova på klättring anordnas för grupper, till exempel barnkalas, möhippor, svensexor och som en företagsaktivitet Vi erbjuder prova-på-grupp inomhus i Hangaren. Vid barnkalas går det alldeles utmärkt att dessutom boka fika av Frisksportarna på www.hangaren.org.

Rekommenderat antal deltagare per prova-på-säkrare är upp till åtta. En genomsnittlig grupp inomhus bokar 1-2 timmar och priset per prova-på-säkrare är 500 kr för första timmen, därefter 200 kr per säkrare och timme. Lån av klätterutrustning ingår, men medtag gärna rena skor ifall våra klätterskor inte passar. Vanliga gympakläder fungerar utmärkt.

Tiden för prova-på-tillfället bestäms i överenskommelse med vår prova-på-ansvarig i samband med bokningen. Kontrollera i bokningskalendern om de tider ni är intresserade av är lediga. Avbokning sker senast två dagar innan prova-på-tillfället.
Bokning

Vid bokning, mejla till provapa@linkopingsklatterklubb.se. Vänligen uppge följande information:

Namn, tel och ev e-post
Att det gäller en prova-på-grupp
Gruppens storlek och typ, till exempel "möhippa 8 personer"
Önskat antal prova-på-säkrare
Önskat datum och tid
Särskilda önskemål, till exempel, tävlingsmoment

Notera att det kan ta upp till 1 vecka innan vi svarar på inkomna anmälningar, var därför ute i god tid med din intresseanmälan. Observera även att bekräftelse måste fås för att bokningen ska vara giltig.


" A+ i betyg Coolevents.se"
Årsta


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'