Kalasdags - Kalaskungen

Kalaskungen


Långedalsvägen 38 B
455 31 Munkedal

Epost: kundtjanst@kalaskungen.com
http://www.kalaskungen.com

Här hittar du ett jättestort utbud med olika teman och tillbehör för roliga och fräcka dukningar på barnkalaset. Med ett kalastema från Kalaskungen.com kan du enkelt ordna en spännande dukning till barnkalaset som garanterat kommer att uppskattas av alla barnen.

Vi arbetar för att ha nätets bredaste sortiment, bra priser och att ge dig en trevlig köpupplevesle. Vi vill att det ska vara enkelt att hitta på vår sajt och att du ska känna inspiration av våra olika teman.

Kalaskungen.com ligger på västkusten ca 10 mil norr om Göteborg i ett litet samhälle kallat Munkedal. Här har vi vårt lager där alla våra varor dagligen utgår från.

Vi strävar efter att göra så stora inköp som möjligt från våra godkända leverantörer och lämnar den rabatten tillbaka till dig iform av lägre priser.

Kalaskungen.com startades av två föräldrar som älskar barnkalas och som med tiden själva upptäckte hur smidigt det är att sitta hemma i lugn och ro och kunna välja ut fina saker till barnkalaset!

Vi som arbetar på Kalaskungen heter Alexandra, Fredrik, Therese och Lukas. Tillsammans gör vi allt vi kan för att få vara ditt förstahandsval när du ska handla till kalaset.


 ! Ballongeriet
Malmö


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'