Kalasdags - House of Deco

House of Deco


Torögatan 6
12265 Enskede

Epost: hej@houseofdeco.se
http://www.houseofdeco.se

House of Deco levererar personligt utvalda dekorationer i en box för speciella tillfällen. Vi tror på att man ska fira allt man kan fira. Oavsett om du har noll tid eller all tid i världen, så vill du såklart ha kul och skapa unika fester. Våra färdiga boxar tar hand om den tidskrävande uppgiften att leta upp de perfekta dekorationerna och kunden kan istället fokusera på att hylla dem de älskar och göra livet till en fest!


Vi erbjuder tre olika teman idag:

"Superhjälteboxen"
Vårt starkaste paket är definitivt vår superhjältebox som kommer i klassisk tappning i rött, blått, gult och svart passande ett riktigt superhjältetema. Superhjälteboxen innehåller allt från blixtrande servetter till supersnabba ögonmasker. Varken meteoriter, spindlar eller gammastrålar behövs för att göra kalaset en mittpunkt för alla kalassugna superhjältar

"Enhörningsboxen"
Vår underbara Party like a unicorn box får oss verkligen att smälta, den är den perfekta kombinationen mellan fluffig sockervadd och lyxiga detaljer. Vi kan inte vänta på att du får se den in real life! Tallrikar, glas & sevetter i glossig pastell, ekologiska skedar och en helt fantastisk garland som stödjer det vi alla gör – I believe in Unicorns!

"Discoboxen"
Follow the call of the disco ball är vår mest glittrande box som för tankarna till discons guldålder. Oavsett om du vill dansa natten lång i discobollens rampljus eller göra en mindre piruett innan gästerna kommer har du här alla möjligheter att skapa den mest glittrande festen. Paketet innehåller allt från silverdraperi och ballonger till assietter, glas och sugrör.


Pirr i Magen
Täby


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'