Kalasdags - Exit VR Escape Rooms

Exit VR Escape Rooms


Fredsgatan 12
212 12 Malmö

Telefon: 040 26 60 70
Epost: info@exitvr.se
https://exitvr.se/

Är du redo för en extraordinär upplevelse? På Exit VR får du uppleva Sveriges första Virtual Reality Escape Rooms. I våra fantastiska 3D-världar utmanas du och ditt lag av svindlande miljöer och skrämmande äventyr. Genom att samarbeta med ditt team via VR kommer ni tillsammans att få uppleva framtidens digitala underhållning och vara med om en spelupplevelse utöver allt annat. Oavsett om du är ute efter en rolig utekväll med dina vänner, har något speciellt att fira eller letar efter ett annorlunda företagsevent kommer VR Escape Rooms erbjuda er en upplevelse från en annan värld.

Du kan välja mellan flera olika nervkittlande spel. Ni spelar som ett team och varje deltagare har ett eget VR headset där ni kan se, interagera och kommunicera mellan laget. Ni kan röra er fritt och via två handkontroller kan ni flytta objekt både i den riktiga och i den virtuella världen. Även om ni som lagspelare interagerar i den virtuella världen kan ni guida och uppmuntra varandra som ni skulle ha gjort i verkliga livet.

Välj mellan: HUXLEY, Space station TIBERIA, Dephts of Osiris OF OSIRIS, Dragon Tower och Richie's plank experience.
2-4 spelare per spel
Rekommenderad åldersgräns: 12 år


Ett födelsedagskalas hos oss är en unik upplevelse som du inte hittar någon annanstans och ha en oförglömlig födelsedagsfest med dina allra närmsta vänner eller bästa vän.

Ditt kalas börjar med ett av spelen du själv väljer. Därefter träffar du dina vänner i luftkonditionerad kalasrummet och börjar med laserpopcorn och saft medan föräldrarna njuter av en gratis kopp kaffe. Du kommer att få en fin present för att komma ihåg den här speciella dagen. Rummet är ditt i en timme (55 min). Till sist kommer du också att njuta av en trevlig måltid efter eget val.

Glöm alla förberedelser, diskmedel och städning. Vi kommer att se till att du får en oförglömlig upplevelse. Du kan enkelt boka ditt kalas genom att slå oss en signal och anpassa det efter dina önskemål. Du kan till och med lägga till en eller flera aktiviteter, så som The Hook eller Laserzone.


  ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'