Kalasdags - Balanscykeln.se - Puky Springcyklar

Balanscykeln.se - Puky Springcyklar


ML Cykel, Raiskinkuja 10
04130 Sipoo

Epost: info@balanscykeln.se
http://www.balanscykeln.se/

Balanscykeln.se säljer barncyklar för alla åldrar från det Tyska kvalitetsmärket Puky. Den populäraste sorten är balanscyklarna, som även kallas för "springcykel" och är perfekta för barn på cirka 2-3 år. Dessa roliga, utvecklande barnfordon låter barnet själv lära sig att balansera och styra, utan att förlita sig på stödhjul. Till en början springer barnet med springcykeln och balanserar stundvis, men efter ett tag är båda fötterna i luften. Efter det är det väldigt enkelt för de flesta barnen att gå från sin balanscykel till en vanlig barncykel.

Puky Produktutbud


  • Springcykel - Den klassiska springcykeln (2 - 3 år)

  • Trehjuling - För de minsta barnen finns det fina trehjulingar (1 - 3 år)

  • Sparkcykel - För de lite äldre finns det schyssta sparkcyklar (2 - 8+ år)

  • Barncyklar - Robusta barncyklar för alla (3 - 5 år)

  • Trampbil - Trendiga racer-inspirerade trampbilar (3 - 5+ år)

  • Enhjuling - Kluriga och imponerande enhjulingar (6 - 8+ år)


För ännu yngre barn finns det häftiga Puky trehjulingar, i olika utföranden. Vissa av dem är faktiskt fyrhjulingar, som saknar pedaler och är som ett försteg till springcyklar. En annan trehjuling från Puky är utrustad med extrafunktioner, så som ett styrhandtag / en styrpinne för föräldrarna ochen förvaringslåda.

Se även kategorierna för de coola trampbilarna, de härliga sparkcyklarna, de ljuvliga enhjulingarna och de fräsiga trampbilarna. Puky designar alla sina fordon specifikt för barn och är alltid av högsta kvalitet. De har en otroligt lång hållbarhet, samt erbjuder 5 års garanti på alla ramar, styren och gafflar (vid registrering).


På plats i Finland (Sipoo) kan barnen provåka alla cyklar, springcyklar, trampbilar, sparkcyklar, trehjulingar och enhjulingar från Puky!


 ! Ballongeriet
Malmö


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'