Kalasdags - Veronikas kortverkstad - Glad påsk!

Veronikas kortverkstad

Ett handgjort kort är aldrig fel. Jag visar mina kort och lite annat papperspyssel som jag skapar här hemma i min vrå.

Glad påsk!

Nu är det äntligen påsk och hemmet sprakar i färgerna gult, orange, rosa, lila, grönt och vitt.

Jag har tagit fram min fjärilspunch och stansat ut ett antal fjärilar i kraftigare papper/kartong. Dessa fjärilar har jag klistrat fast på grenarna i mitt påskris. Det skriker vår - jag längtar efter vår! Här utanför fönstret är gräsmattan fortfarande vit av snö, regnet igår tog visserligen bort en hel del, men det finns snö kvar.

Hoppas inte påskharen får problem på lördag... ;-)

/Veronika

 

Kategorier:
Påsk 
Inlagt 2010-04-02 13:57 | Läst 6967 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
  ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'